Unidrain

Designafløb og badeværelsesløsninger

Unidrain – Det originale linjeafløb

Unidrain er verdenskendt for det første lineære gulvafløb, der kunne placeres op mod væggen. Det lineære gulvafløb blev udviklet i 2003 af stifter og arkitekt Claus Dyre. Siden da er der kommet flere moderne designs (former, farver og længder) til, og Unidrain er blevet et designikon, der forbindes med luksus og stilrent design på badeværelset. Derfor er Unidrain også velegnet til alle typer byggeri, hvad enten det er renovering af en ældre bolig eller nybyggeri. Det ligger i Unidrains DNA ikke at gå på kompromis, hvilket ses i kvaliteten og finishen af de lækre produkter.

Kontakt din lokale VVS installatør

Hvis du vil høre mere om installationen af et afløbssystem med de lækre, diskrete Unidrain produkter, så kontakt din lokale VVS Mester for et uforpligtende tilbud.

Lær mere

Revolutionerende gulvafløb

Den danske virksomhed Unidrain har med sine lineære gulvafløb både revolutioneret afløbene i badet og dermed forbedret afløbet, og gjort det muligt at gøre et gulvafløb til en æstetisk flot tilføjelse til hjemmet. Færdige er dagene, hvor et gulvafløb var lig en upraktisk og grim firkant i midten af badet. Med Unidrains linjeafløb er du, uanset hvilken af Unidrains to serier du vælger, sikker på et flot og 100 % vandtæt afløb, der i flere forskellige størrelser kan placeres frit i gulvet uafhængigt af vægge eller placeres op ad en væg afhængigt af dine præferencer.
Men hvilken af de to serier skal du vælge?

Unidrain ClassicLine

Unidrain ClassicLine er den originale rist i det klassiske design fra Unidrain. Serien består af et afløbsarmatur, ramme og rist. Der er mange forskellige kombinationsmuligheder, og det kan være svært at finde præcis, hvilken løsning der passer til dig. Det vil vi hos VVS Mester gerne hjælpe dig med. Når du kontakter din lokale VVS Mester hjælper han med den rigtige rådgivning og guider dig mod de rigtige løsninger til dit badeværelse.

ClassicLine-serien er med sine patenterede væg- og gulvflanger 100% vandtæt, så du kan få det sikkert installeret i badet. I Unidrain ClassicLine serien finder du seks forskellige, flotte riste i børstet rustfrit stål. Serierne Column, Stripe, Anniversario, Classic, Square og Inca giver dig mulighed for at finde præcis den samlede løsning, der passer til netop dit badeværelse.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.