hansgrohe

hansgrohe

Meet the beauty of water

hansgrohe

hansgrohe er et stort premium-mærke, der både har bad- og køkkenarmaturer, brusere, brusesystemer og køkkenvaske i sit sortiment. hansgrohes produkter er alle kendetegnet ved design, kvalitet og intelligente løsninger. Husk, at din lokale VVS Mester altid står klar til at hjælpe med installationen.

hansgrohe

hansgrohe Raindance

Med Raindance får du et brusesystem, der giver dig god komfort og lækkert design Bruseren har tre forskellige brusefunktioner: RainAir, Rain og RainStream, så du kan vælge et brus, der passer til dit behov. Derudover fås Raindance både som hovedbruser og som et brusesæt, der indeholder en hovedbruser og en håndbruser med yderligere tre brusefunktioner. Det hele styres blot med et tryk på en knap. Du finder Raindance i flere forskelige former, designs og prisklasser. Derudover har hansgrohe tilføjet funktionen AirPower, der kombiner vand og luft, så du sparer vand uden at gå på kompromis med vandtrykket. Bruserne er udstyret med QuickClean, der gør at bruserne er nemme at holde fri for kalk.

Sæt farve på badeværelset med FinishPlus

hansgrohe FinishPlus overfladefarver giver dit badeværelse eller køkken personlighed med trendy farver. Vælg matte overflader eller ædle metallicfarver. De to armaturlinjer Metropol og Talis E fås nu i fem forskellige farver, der giver dig mulighed for at sætte dit eget præg på stilen. Metropol indeholder præcise og geometriske design i høj kvalitet, der er skabt til at kunne understrege din personlige stil. Talis E har en moderne og elegant karakter, der gør ethvert moderne badeværelse harmonisk og elegant i udtrykket. For at gøre det muligt at skabe stilfulde miljøer, der omfatter hele badeværelset, findes der også en række tilføjelsesprodukter fra andre produktlinjer i de 5 overflader. Der findes bruseløsninger til både indbygning og frembygning. Du har dermed mulighed for at matche dine produkter, så der skabes en klar sammenhæng i dit hjem.

Om hansgrohe

hansgrohe – design, kvalitet og intelligente løsninger

hansgrohe er kendt for at udvikle løsninger til fremtidens køkken og badeværelse. Alle hansgrohes produkter, både hansgrohe armaturer, hansgrohe brusesæt og andet, forener flot design, kvalitet og lang holdbarhed samt intelligente funktioner, som sikrer optimal komfort og brugervenlighed. hansgrohe har flere prisvindende produkter i deres sortiment som du finder her på siden. hansgrohe har vundet priser for produkternes smukke designs, såvel som bæredygtighed og banebrydende innovation.

Den grønne virksomhed

Hansgrohe har mange års erfaring med vandspareteknologier på højeste niveau. Allerede i 1987 lancerede de deres første vandbesparende bruser – senere fik teknologien navnet EcoSmart, og i dag findes den i over 25 % af firmaets sortiment.
Et generelt fokus på at gøre virksomheden mere og mere bæredygtig afspejles
eksempelvis i Hansgrohes bæredygtighedsrapport, som udgives hvert andet år.
I den aktuelle rapport fortæller firmaet:
”Vi ser os selv som pionerer inden for bæredygtighed og ansvarlighed – fra
en miljømæssig, social og økonomisk synsvinkel.”

Produkter der holder fra hansgrohe

Uanset om du vælger et hansgrohe armatur, en hansgrohe termostat eller andet , så er du sikker på at få et veldesignet produkt, der holder sig smuk i mange år – både uden på og inden i. For hansgrohes produkter er lavet i høj kvalitet både uden på og inden i, så du behøver ikke at skifte armatur, reservedele eller andet foreløbig, når du investerer i et hansgrohe produkt.

Stor bruserglæde med mindre vandforbrug
En stor del af Hansgrohes brusere fås i EcoSmart-versioner, der bruger 9 eller
helt ned til 6 liter vand i minuttet. Det er op til 60 % mindre vandforbrug end
gængse bruseprodukter, så det har stor effekt på husstandens forbrug. Ikke
mindst fordi den lavere vandmængde også betyder, at mindre vand skal varmes
op. Varmeregningen reduceres således samtidig. Besparelserne sker helt automatisk takket være den sofistikerede teknologi inden i bruserne, hvor en smart
gennemstrømningsbegrænser regulerer forbruget uanset vandtryk.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.