grohe badeværelse

GROHE

Pure Freude an Wasser

GROHE

GROHE er det førende brand i verden inden for sanitære løsninger. GROHEs produkter består af alt fra håndvask- og køkkenarmaturer til brusesystemer og håndbrusersæt.

grohe badeværelse
grohe cooltouch

GROHE CoolTouch

CoolTouch teknologien sikrer, at termostaterne aldrig bliver varmere end den valgte temperatur – du undgår dermed risikoen for skoldninger.

grohe digital

GROHE Digital

GROHE har indført digital-teknologien i mange produkter, hvilket blandt andet letter temperaturjusteringer, for dermed at gøre hverdagen nemmere.

grohe ecojoy

GROHE EcoJoy

EcoJoy teknologien gør, at alle produkter er udstyret med en vandbesparende teknologi, der kan spare dig for både vand og energi og dermed penge.

grohe silkmove

GROHE SilkMove

SilkMove sparer ligesom EcoJoy dig for energi ved at kontrollere gennemstrømningen af vand samt vandtemperaturen.

grohe starlight

GROHE StarLight

GROHE har skabt en unik belægning, der gør, at produkterne holder sig pæne i mange år.

grohe turbostat
grohe whisper

GROHE Whisper

GROHES skjulte cisterner er udstyret med GROHE Whisper, der gør toiletterne næsten lydfri.

grohe zero

GROHE Zero

GROHE har haft fokus på at erstatte blyindholdet i alle produkter. Blyholdige produkter er erstattet af metaller som eksempelvis kobber.

Om GROHE

GROHE har siden 1936 været garant for teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed. Som verdens førende udbyder af sanitære løsninger, er GROHE stadigvæk meget fokuseret på disse værdier hvilket afspejler sig i de fantastisk produkter. Med produktion, innovation og design placeret i Tyskland er du sikret ægte tysk kvalitet med ’Made-In-Germany’-stemplet. GROHE har dedikeret sig til, i en gennemført blanding af innovation og design, at bringe nyskabende produkter på markedet, noget der ikke er gået ubemærket hen, da GROHE over de seneste 10 år har fået over 240 design- og innovationspriser. GROHE er i 2017 blevet kåret som den mest bæredygtige virksomhed med over 1000 medarbejdere af Tysklands regering og er af Fortune – Change The World 2017 kåret som en af 50 internationale virksomheder der har haft et positiv aftryk på verden. Dette er en konsekvens af mange årtiers fokus på teknologiske produkter der er gode for miljøet uden at gå på kompromis med kvalitet eller design! GROHE er verden over den fortrukne leverandør blandt arkitekter og designere hvilket også har betydet at GROHE’s produkter i dag er at finde, i utallige eksklusive byggeprojekter i hele verden.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.