Panasonic

Du kender måske særligt Panasonic for TV og højtalere af høj kvalitet, men Panasonic er også en af de førende, globale producenter af klimaanlæg og fremtidssikrede varmepumper til hjemmet. Med effektive, lydsvage og stilrene varmepumper er Panasonic et oplagt valg til at sikre en behagelig og bæredygtig opvarming af hjemmet.

Er du interesseret i at vide mere om varmepumper?

Din lokale VVS installatør hjælper dig med rådgivning og installation.

Find din lokale VVS Mester

En effektiv og behagelig varmeløsning

Der er mange gode grunde til at vælge en varmepumpe som hjemmets varmeløsning. De er effektive, energibesparende og diskrete. Panasonic har et stort udvalg af varmepumper til hjemmet, så uanset hvad dine behov er, kan du være sikker på at finde en løsning, der passer dig. Varmepumperne fra Panasonic er tilpasset det nordiske klima og er skabt til at opvarme danske hjem på den mest effektive måde. Det betyder blandt andet, at hvis du udskifter et gammelt oliefyr med en af de innovative, moderne pumper, kan du i mange tilfælde spare mellem 15 - 20% på varmeregningen.

Panasonics fremtidssikrede varmepumpeløsninger er simple og kræver ganske lidt vedligehold. Takket være materialerne har varmepumperne en lang levetid og kan dermed sikre dig besparelser i mange år fremover. Det er vigtigt, at varmepumpen bliver installeret og serviceret af en fagmand, der kan sørge for, at den fungerer effektivt. Book din lokale VVS Mester, og lad ham klare opgaven.

Book din lokale VVS Mester

Et bæredygtigt og fremtidssikret valg

Det bæredygtige valg er noget, der ligger dybt forankret i Panasonics DNA. Panasonic har stillet en lang række krav til produktionen og virksomhedens klimaaftryk og sociale ansvar. Panasonic sænker CO2-udledningen i produktionen gennem genbrugsorienteret produktion og implementering af vandbesparende initiativer for at sætte handling bag de klimavenlige tanker. Med bæredygtige initiativer og ved at rådføre sig med miljøorganisationer tænker Panasonic klima og miljø ind i produktionen såvel som brugen af produkterne.

Når du handler Panasonic, kan du derfor gøre det med god samvittighed. Du ved, at det ikke blot er et firma, der står bag produkter i høj kvalitet, men også et firma, der tager ansvar for at skabe en bedre og mere bæredygtig verden.

Om Panasonic

Panasonic blev grundlagt i 1918 som producent af pæresokler til det japanske marked og har siden da vokset sig til at være en af de største producenter på det globale elektronik- og teknologimarked. Firmaet bliver oftest forbundet med fjernsyn og højtalere, men er også særligt førende inden for indeklimasystemer og varmepumper. Med levering til 120 forskellige lande og 30 års erfaring inden for branchen er Panasonic eksperter i at finde de rette løsninger uanset udfordringen.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.