wavin

Wavin

Connect to better

Wavin

Wavin er den førende leverandør af plastrørsystemer til afløbs-, vand- og VVS-sektoren i Europa. De er især kendte for deres bæredygtige løsninger inden for gulvvarmesystemer. Her på siden kan du finde netop gulvvarmesystemer fra Wavin, der kan tilpasses til hver enkelts behov. Vores udvalg af Wavin gulvvarmesystemer, som du finder længere nede på siden, består blandt andet af styreenheder, komplette fjernvarmeunits, rumtermostater, osv.

gulvvarme
Wavin Sentio
wavin ahc 9000 styreenhed

Wavin AHC 9000 styreenhed

Styreenheden er optimeret, så den bruger et minimum af strøm under standby, og så varmeforbruget i de enkelte rum reduceres via optimal regulering af temperaturen.

Læs mere
wavin ahc 9000 trådløs styreenhed

Wavin AHC 9000 trådløs rumtermostat

Rumtermostaten i AHC 9000-serien er opdateret med den nyeste teknologi, men ellers designmæssigt identisk med Wavins andre termostater.

Læs mere

Om Wavin

Wavin – førende i plast og VVS

Wavin er en stor international virksomhed med hovedsæde i Holland, der har specialiseret sig i plastrørsystemer og VVS-løsninger. Wavins filosofi er, at producere effektive og miljørigtige løsninger, der dækker vores daglige behov, såsom adgang til rent vand og opvarmning af boligen.

Wavin er en del af Mexichem Group, der er markedsleder i rørsystemer. Wavin har hovedkontor i Holland, men virksomheden er at finde i næsten hele Europa. Wavin har 40 fabrikker og kontorer i 25 lande i Europa. I Danmark har Wavin omkring 340 medarbejdere, og her i landet er virksomheden den største producent af rørsystemer i plast. Desuden har Wavin intet mindre end 375 patenter i Danmark. Du er med et Wavin produkt derfor sikker på, at du har at gøre med et firma der har stor erfaring på markedet og stor kundetilfredshed ikke bare landet, men verden over.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.