Om Wavin

Wavin er Orbias forretning inden for byggeri og infrastruktur og leverandør af innovative løsninger til den globale bygge- og infrastrukturindustri. Med mere end 60 års erfaring med produktudvikling tackler Wavin nogle af verdens mest krævende udfordringer gennem fremtidssikrede og nytænkende løsninger inden for håndtering af vand og sanitet, teknologier til styring af indeklimaet og holdbare, tilpasningsdygtige og effektive infrastrukturløsninger i landdistrikter og byer.

Her på siden finder du information om Wavins produkter og løsninger inden for gulvvarmessystmer, fjernvarmeløsninger og VVS afløbs- og installationssystemer.

wavin ahc 9000 styreenhed

Wavin AHC 9000 styreenhed

Styreenheden er optimeret, så den bruger et minimum af strøm under standby, og så varmeforbruget i de enkelte rum reduceres via optimal regulering af temperaturen.

Læs mere
wavin ahc 9000 trådløs styreenhed

Wavin AHC 9000 trådløs rumtermostat

Rumtermostaten i AHC 9000-serien er opdateret med den nyeste teknologi, men ellers designmæssigt identisk med Wavins andre termostater.

Læs mere
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.