Danfoss

Danfoss er en dansk virksomhed særlig kendt for dets termostater, ventiler og gulvvarme hvor navnet i dag, verden over er synonym med højeste kvalitet. Her på siden kan du nemt bestille et tilbud på Danfoss-produkter hos din lokale VVS Mester. Så er du også sikker på, at produktet bliver installeret korrekt. Den nemme vej til intelligent opvarmning.

danfoss eco

Danfoss Eco

Se mere

Danfoss Icon2

Læs mere om Danfoss Icon2

Danfoss Aveo - det innovative valg

Se mere om Danfoss Aveo

Danfoss Ally — et smart varmesystem med stemmestyring

Danfoss Ally

Om Danfoss

Danfoss som virksomhed

Danfoss blev grundlagt i 1933 af ingeniør Mads Clausen i Nordborg på Als som ”Dansk Køleautomatik og Apparat-Fabrik” indtil navnet Danfoss kom til i 1946. I Danmark tog salget af ventiler hurtig fart - i 1933 solgte Mads Clausen 466 ventiler, året efter var salget firdoblet.

Salget til resten af Europa begyndte i 1939 og fordi Danfoss’ produkter også dengang, var af den fineste kvalitet på markedet blev Mads Clausens produkter en stor succes på det europæiske marked.

Grundet Mads Clausens åbenlyse modstand mod den tyske besættelsesmagt valgte tyskerne at stoppe for eksporten af bestemte komponenter der blev benyttet i produktionen. Dette tvang Danfoss ud i en situation hvor udviklingen af egne komponenter var en nødvendighed, dette resulterede blandt andet i opfindelsen af radiatortermostaten i 1943. Kreativitet og innovation har siden da ligget i Danfoss DNA.

I dag er Danfoss blandt verdens førende producenter af køleanlæg, elektromotorer, termostater radiatorer og ventiler og derudover ledende inden for forskning og udvikling, blandt andet inden for sol- og vindenergi.

Danfoss har i dag en global medarbejderstab på over 23.000, heraf 6.000 i Danmark. Koncernen har 56 fabrikker i 18 forskellige lande og salgsselskaber i 47 lande - hovedsædet ligger dog stadig, som i 1933, i Nordbog på Als.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.