Unidrain ClassicLine

Unidrain ClassicLine er den klassiske serie af de lineære afløbsriste fra den danske virksomhed Unidrain. Produkterne i den lækre serie kan placeres frit i bruseområdet og kommer i mange forskellige størrelser. Det giver dig friheden til at tilpasse præcis den løsning, der passer til dit hjem. Der er seks flotte modeller inden for serien med hvert sit mønster. De seks modeller Column, Anniversario, Classic, Stripe, Square og Inca finder du herunder. Hos VVS Mester finder du også den populære, eksklusive Unidrain HighLine-serie.

Unidrain Classic

En af de seks flotte modeller i Unidrain ClassicLine-serien er Unidrain Classic. Denne model kan, som resten af serien, placeres frit i badeværelset. Det betyder, at du kan have afløbet helt op ad væggen eller fritliggende i bruseområdet.

Unidrain Column

Unidrain Column er en af de mest populære afløbsriste i ClassicLine-serien. Du genkender serien på de tværgående snit, der giver det klassiske ristudseende. Som resten af produkterne i serien er Unidrain Column produceret i børstet, rustfrit stål.

Unidrain Anniversario

Unidrain Anniversario er med sine elegante striber en letgenkendelig og særligt diskret afløbsrist, der adskiller sig fra de andre i serien. Anniversario-modellen er en jubilæumsmodel udgivet i 2010 som fejring af Unidrains første 10 år. Modellen er i dag utroligt populær.

Unidrain Stripe

I ClassicLine-serien finder du også den elegante Unidrain Stripe med de vertikale striber. Modellen, der forener et klassisk ristdesign med et minimalistisk udtryk, kan, som resten af serien, specialproduceres, så afløbssystemet kan laves i vinylgulve.

Unidrain Square

Unidrain Square-modellen er karakteristisk ved det, som navnet antyder, firkantede design, der er en gentænkning af et klassisk ristdesign. Det lækre design passer perfekt i de fleste danske badeværelser. Ristene er alle simple og minimalistiske i design og opbygning.

Unidrain Inca

Unidrain Inca minder om Stripe men har et lidt mere abstrakt mønster, der giver lidt liv og kant til bruseområdet. Unidrain Inca er, ligesom de andre modeller i serien, 100 % vandtæt, takket være det geniale men simple, patenterede design.

Kontakt din installatør

De lækre ClassicLine-serier bør som de fleste badeværelsesafløb kun installeres af en autoriseret VVS-installatør. Installeres et badeværelsesafløb forkert, kan det betyde, at det ikke er vandtæt, hvilket kan føre til vandskader, der ofte først opdages sent. Når du handler ved VVS Mester, får du altid dine produkter leveret og monteret hurtigt, sikkert og professionelt. Kontakt din lokale installatør i dag, og hør mere om de lækre Unidrain ClassicLine-produkter.

Kontakt din lokale installatør
MesterTjek
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.