Badeværelse

Ifö

Formet af skandinavien

Ifö

Ifö er en af de største producenter inden for VVS-produkter til badeværelset. Uanset om du søger et nyt toilet, en håndvask, et badekar, en bruseafskærmning eller badeværelsesmøbler, så har Ifö et stort udvalg.
Hvis du ønsker hjælp til montering af Ifö’s produkter, så husk at din lokale VVS Mester altid står klar til at hjælpe.

Ifö Spira

Ifö Spira er en serie af håndvaske og toiletter, som giver dit badeværelse et flot look. Alle produkter fra Spira serien har glatte overflader, som gør dem nemme at holde rene. Rengøringsvenlige glasur, Ifö Clean, gør det svært for skidt og kalk at sætte sig fast. På toiletterne er skyllekanten fjernet. Den manglende skyllekant betyder, at snavs og bakterier ikke længere kan ophobe sig på skjulte steder.

Vælger du et toilet fra Ifö Spira, får du et klassisk toilet med bløde kurver og vandbesparende funktion. Håndvaskene fra Ifö Spira er lavet, så du altid kan finde én, der passer til dit badeværelse. De fås i 11 forskellige størrelser og udformninger. Derudover er de lavet, så du undgår, at vandet sprøjter ud over dig.

NYHED! Spira toiletter med sensor. Et berøringsfrit skyld, der aktiveres ved at føre hånden over skylleknappen. En mere hygiejnisk måde at skylle på. OBS! Fås også som eftermonteringskit, der kan installeres på eksisterende Spira toiletter.

Kontakt din lokale installatør for mere information og køb af ifö Spira produkter.

ifø spira

Om Ifö

Ifö blev grundlagt i 1887 af den danske dyrlæge William Abelgaard Nielsen efter, at han, ved Ivö søen i Skåne, Sverige, havde opdaget kalk og kaolin, to vigtige ingredienser i porcelænsfremstillingen. Virksomheden blev navngivet Ivö-verkert efter Ivö-søen men ændrede hurtigt navn til Ifö i stedet for Ivö, da de mange tyske ansatte ikke kunne udtale v’et, og det navn har holdt ved til den dag i dag. Virksomheden startede med at producere mursten men gik i 1936 over til den succesfulde produktion af hygiejnisk porcelæn, som virksomheden er verdenskendt for i dag.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.