Gemina Termix

Miljøvenlig opvarmning af bygninger

Gemina Termix – Vandvarmere og fjernvarmeanlæg

Gemina Termix er førende inden for vandvarmere og fjernvarmeanlæg til lejligheder, parcelhuse og større bygninger. Gemina Termix blev etableret i 1987 i Sundsved Herning. Omkring samme periode blev Termix 20-vandvarmeren lanceret, og siden da har Gemina Termix været i konstant udvikling og vækst. Den store vækst har sikret virksomheden en markedsledende position indenfor fjernvarmebranchen.

Kontakt din lokale VVS installatør

Hvis du vil høre mere om installation af et energivenligt Termix-fjernvarmeanlæg, så kontakt din lokale VVS Mester for et uforpligtende tilbud.

Lær mere
Vandvarmere fra Germina Termix

Vi tilbyder vandvarmere i flere størrelser, som kan opfylde både små og store behov. Termix Vandvarmer med indbygget brugsvandsregulering og brugsvandsveksler producerer varmt vand og kan levere kapacitet lige fra en husstand og op til 110 lejligheder.

Termix VMTD opbl. ISO

Rumopvarmning og varmt brugsvand

Termix VMTD opbl. med TPV-regulator er en komplet unit til direkte forsyning med blandekreds til rumvarmeanlæg og varmt brugsvand i private hjem. Veksleren er udstyret med en differenstrykregulator, der sørger for et roligt flow i radiatorkredsen. Denne fjernvarmeunit har plads til elektronisk styring og måler i isoleringen. Har et minimalt forbrug af energi og bidrager dermed til en driftsøkonomi i topklasse.

Miljørigtig komfort

Termix TPV-regulatoren sørger for, at vandvarmeren altid er klar til at producere varmt brugsvand – også i perioder, hvor der ikke tappes. Forbrugeren oplever komforten ved, at det varme vand er tilgængeligt med det samme. Komforten er høj, samtidig med at vandspildet reduceres til et minimum.

Termix IME


Fremtidens fjernvarmeløsning

Termix IME (Individuelt Miljøvenligt Energikoncept) er et komplet program af energioptimerede fjernvarmeunits, der opfylder alle normkrav til isolering og vejrkompensering, og som gør det muligt både at nedbringe energiudgifterne og samtidig tage hånd om miljøet.

Termix IME-systemet differentierer sig fra det traditionelle femrørssystem ved kun at gøre brug af tre rør. Systemet består af en unit i hver lejlighed med tre centrale stigrør enten med direkte fjernvarme eller indirekte anlæg gennem en compactstation. Med IME spares både varmtvands- og cirkulationsledningen, hvilket resulterer i sparet energi og mindre belastning af miljøet.

Gemina Termix

Fjernvarme er miljøvenlig opvarmning af bygninger. Vi producerer anlæg, der får fjernvarmen til at fungere i private hjem, etageejendomme og større bygninger. Det har vi gjort i over 30 år. Vores anlæg sikrer miljøvenlig opvarmning af boliger i hele Danmark. Vi har en betydelig eksport til mere end 20 lande. Via konstant udvikling sørger vi for, at vores produkter opfylder de nyeste krav på markedet.

Skræddersyede kvalitetsprodukter

Vores produktprogram spænder bredt lige fra anlæg på få kW til lejligheder og parcelhuse til store compactstationer på flere MW – bygget specifikt efter kundens ønsker og behov. Vores målsætning er at producere kvalitetsprodukter med en høj nytteværdi og god funktionalitet, der lever op til vores kunders forventninger, samtidig med at vi tager hensyn til miljøet og de mennesker, som vi omgiver os med.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.