viega

Viega

Connected in quality

Viega

Viega er en stor verdensomspændende virksomhed, der er en af de førende producenter af installationsteknologi. Viegas kernekompetencer består i press-systemer- og afløbsteknologi. Husk, din VVS Mester står altid klar med et godt og uforpligtende tilbud og klarer selvfølgelig installationen for dig.

viega
viega

Om Viega

Viega er ekspert i sundt brugs- og drikkevand i bygninger og er blandt verdens førende udviklere af teknologiske systemløsninger inden for vvs-branchen. Med kvalitet, som fundament for den familieejet virksomhed med over 5.000 ansatte, har virksomheden mere end 125 års erfaring inden for bygningsteknologi. Kernekompetencerne omfatter vedligeholdelse og videreudvikling af brugs- og drikkevandshygiejne, energieffektivitet, komfort og sikkerhed i bygninger. På ti lokationer rundt omkring i verden producerer virksomheden mere end 17.000 produkter og systemer.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.