Unidrain tilbehørsserie

Unidrains eksklusive tilbehørsserie Reframe Collection, har rødder i skandinavisk design og kvalitet. Kollektionen indeholder en bred vifte af tilbehør til det moderne badeværelse. Unikke, intelligente og innovative features kendetegner de forskellige produkter i serien, der kommer i fem forskellige farver og som har vundet adskillige designpriser. Kollektionen er til de kvalitetsbevidste forbrugere, som har øje for detaljer. Forbrugere, som vil have unikke kvalitetsaccessoires med flot design og funktionelle kendetegn. Forbrugere som ønsker at tilføje lidt ekstra luksus til hverdagens omgivelser.

Unidrain tilbehørsserie

Sæbehylde og bruseskraber

Sæbehylde med integreret, magnetisk bruseskraber, den er lavet i en forstærket stålplade, der med sine tynde riller leder vandet væk og en anti-slip barriere som holder tingene på plads.

Sæbehylde hjørne

Hjørne sæbehylden er lavet i en forstærket stålplade, der med sine tynde riller leder vandet væk og en anti-slip barriere som holder tingene på plads. Smart ophængsløsning gør, at hylden kan tilpasses hjørner som ikke er præcis 90 grader.

Toiletrulleholder

Stilren og vendbar toiletrulleholder, med en aftagelig og magnetisk del, som sikrer at toiletpapirrullen altid holdes på plads.

Toiletbørste

Børsten er designet således at børstehovedet samler mindst muligt vand og papir. Et lille håndtag på plastikbeholderen, gør at man på hygiejnisk vis kan tage beholderen op og tømme den for vand. Toiletbørsten fås desuden også som væghængt.

Håndklædestang

Håndklædestang med unik ophængskonstruktion, som sørger for at stangen hænger solidt monteret på væggen, så håndklæderne altid hænger godt til tørre.

Bruseskraber

Bruseskraber med separat magnetisk ophæng. Den stærke konstruktion fordeler trykket jævnt over hele skrabebladets bredde. De indbyggede ”bumpere” på siderne og enderne beskytter fliser og væg mod skrammer.

Toiletrulleholder

Reserve toiletrulleholder til at holde en ekstra rulle toiletpapir. Har et gummi-emne i bunden, der tilpasser sig rullens indre diameter og sikre at rullen altid sidder flot centreret i reserverulle-holderen.

Håndklædekrog (2 stk)

Den elegante krog er perfekt til at hænge håndklæder på og kan nemt monteres ved hjælp af de medfølgende skruer. Sættet består af 2 kroge.

Kontakt din installatør

Når du handler ved VVS Mester, får du altid dine produkter leveret og monteret hurtigt, sikkert og professionelt. Kontakt din lokale installatør i dag, og hør mere om de elegante Unidrain HighLine-produkter.

Kontakt din lokale installatør
MesterTjek
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.