Unidrain HighLine

Unidrain HighLine er den eksklusive afløbsserie fra det verdenskendte, danske firma. Serien giver dig den ultimative frihed over designet og udformningen af dit badeværelsesafløb. Med de mange smarte løsninger, der gemmer sig i denne serie, er det muligt at lave alt fra et næsten usynligt afløb til et afløb, der skiller sig ud og elegant gør opmærksom på sig selv. I serien indgår der både den originale HighLine-serie og den sprudlende HighLine Colour. Hos VVS Mester finder du også Unidrain ClassicLine-serien.

Unidrain HighLine

Custom

HighLine Custom-modellen giver dig mulighed for at fastlime akkurat den flise, du ønsker på afløbet. Det betyder, at du kan få en afløbsrist, der matcher resten af dit bruseområde perfekt, og dermed skabes et næsten usynligt afløb.

Custom med ramme

Et custom-afløb med ramme giver med en matchende, tilskåret flise et næsten usynligt afløb, dog med lidt kant skabt af den elegante stålramme. Resultatet er et diskret, matchende afløb, der giver liv til bruseområdet.

Cassette

Den lækre Unidrain HighLine Casette-model giver dig den ultimative frihed til at designe dit afløb. Systemet består af en dyb 'casette', hvori du kan lægge en gulvflise, terrazzo eller et andet materiale efter dit ønske.

Børstet stål

Unidrain HighLine i børstet stål er en diskret afløbsmodel bestående af et helstøbt stålpanel. Modellen adskiller sig fra resten af HighLine-serien, men deler den samme høje kvalitet og det minimalistiske design.

Unidrain HighLine Colour

Messing

I den elegante HighLine Colour-serie finder du blandt andre messingmodellen. Som resten af Unidrains revolutionerende afløb er messing-afløbet 100 % vandtæt takket være det geniale, patenterede design.

Sort

En af de mest markante og karakteristiske modeller i den prisvindende HighLine Colour-serie er utvivlsomt den sorte model. Et afløb i Colour-serien gør det muligt at matche afløbet med resten af badeværelset.

Kobber

Kobbermodellen i Unidrain HighLine Colour-serien er et perfekt match til de mange kobberprodukter, der har været populære de sidste par år til badeværelset. Afløbet fås som de andre modeller i et væld af størrelser.

Håndpoleret stål

Det håndpolerede stålafløb har en blank overflade, der fremstår som krom. Det strømlinede design er minimalistisk, smukt og diskret, og som alle afløb i serien, er afløbet fremstillet i PVD-behandlet rustfrit stål.

Kontakt din installatør

Den eksklusive HighLine-serie bør som de fleste badeværelsesafløb kun installeres af en autoriseret VVS-installatør. Installeres et badeværelsesafløb forkert, kan det betyde, at det ikke er vandtæt, hvilket kan føre til vandskader, der ofte først opdages sent. Når du handler ved VVS Mester, får du altid dine produkter leveret og monteret hurtigt, sikkert og professionelt. Kontakt din lokale installatør i dag, og hør mere om de elegante Unidrain HighLine-produkter.

Kontakt din lokale installatør
MesterTjek
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.