Geberit

Douchetoilet, badeværelsesmøbler, sanitets- og rørsystemer

Geberit

Geberit er europæisk markedsleder inden for sanitetsteknologi, og deres produkter kombinerer design med pålidelighed og bæredygtighed. Med deres brede valg af produkter tilbyder Geberit blandt andet indbygningscisterner, toiletter, vandlåse og afløbsrender.
Geberit sætter konstant nye standarder for sanitet, og er dermed altid i udvikling med henblik på at forbedre tilværelsen for dig.
Hvis du selv står og har brug for at gøre dit badeværelse mere funktionelt og lækkert, så står din lokale VVS Mester klar til at udføre professionel installation af produkter fra Geberit.

Geberit lancerer fem badeværelsesserier

Geberit har altid været kendt for sine funktionalistisk designede produkter, der passer smukt ind på de fleste danske badeværelser. Geberit lancerer i øjeblikket fem nye badeværelsesserier til de danske hjem, kendetegnet ved den samme elegance og kvalitet, som Geberit er kendt for. Som altid er holdbarhed og funktionalitet i højsædet. Serierne er komplette med toiletter, bideter, håndvaske og matchende møbler. I serierne finder du produkter i alle prisklasser, og derfor kan du være sikker på at finde et produkt, der passer til netop dit badeværelsesbudget. Fælles for alle produkter, på tværs af serie, er den høje hygiejne, rengøringsvenligheden samt den æstetik, som man forbinder med Geberit.

Hvis du vil høre mere om de lækre serier, så kontakt din lokale VVS Mester. Husk at din lokale VVS Mester altid leverer og monterer dine nye Geberit-produkter.

geberit
Geberit

Om Geberit

Som europæisk markedsleder inden for sanitetsteknologi tilbyder Geberit et bredt udvalg af produkter. Deres produkter henvender sig primært til folk, der ønsker at bygge nyt eller at modernisere eller renovere hjemmet. I deres sortiment finder du blandt andet indbygningscisterner, toiletter, vandlåse og afløbsrender. Geberit har en helt klar vision, og det er at skabe livskvalitet. Derudover har bæredygtighed igennem årtier været en stor del af brandets identitet – og de er overbeviste om, at det betaler sig for alle parter, der er involveret i deres produkter. De designer vandbesparende og energieffektive produkter, og herigennem opfordrer de alle deres forbrugere til en bæredygtig livsstil. Brandet sætter hele tiden nye standarder for deres sanitetsteknologi, og dermed finder du her et brand, der konstant er i udvikling for at optimere tilværelsen for netop dig.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.