Grundfos UNILIFT CC MULTIBOX

Grundfos UNILIFT CC MULTIBOX sikrer dit hjem mod oversvømmelse og skybrud.
Det er både dyrt, tidskrævende og besværligt at få vandet væk, når vejret fører til skybrud og oversvømmelser. Den gode nyhed er, at du kan komme det i forkøbet.
Med en handy ALT-I-EN drænløsning fra Grundfos kan du nemt og hurtigt komme af med oversvømmelser i hjemmets udsatte rum.

Multiboxens fordele er, at alt du behøver til at få vandet væk i en fart, er samlet i én kasse. Med denne løsning har du alt lige ved hånden, hvis skaden pludselig skulle ske. Og tid er afgørende, når du skal minimere skaderne på dit inventar.

Nem og hurtig løsning med Grundfos UNILIFT CC MULTIBOX

Med Grundfos MULTIBOX har du en komplet drænpumpeløsning, som består af præcis de ting, du har brug for, hvis du skal tømme en oversvømmet kælder i en fart – helt ned til en vandstand på blot 3 mm. Løsningen er let at stuve af vejen på en hylde eller i et skab, for den fylder ikke mere end en lille bogkasse.

Alt-i-en løsning, men hvad består MULTIBOXEN af?

1. UNILIFT CC7 A1 kælderpumpe
2. Slange med Storz-kobling og tilpasningsstykke
3. Boks med netsider som filtrerer væsken, før den når pumpen.

Grundfos UNILIFT CC MULTIBOX leveret og monteret af din VVS Mester

Få din lokale VVS Mester til at hjælpe med levering og montering af din nye Grundfos UNILIFT CC MULTIBOX. Med din lokale VVS Mester er du sikker på, at din nye afløbspumpe er installeret korrekt og er klar til brug med det samme. Din lokale VVS Mester hjælper dig desuden med at afskaffe din gamle afløbspumpe.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.