Grundfos Unilift CC ettrins-dykpumpe

VVS Nummer: CC7-A1: 391280371, CC5: 391280351

Få let tømt kælderen, brønden, svømmebassinet eller havedammen med Grundfos Unilift CC. Uanset hvor meget vand, du skal have pumpet væk, så er Grundfos Unilift CC din sikre og trofaste ven, som let klarer arbejdet, og som er let at betjene.

Få løst alle tømningsopgaver med Grundfos Unilift CC

Ingen opgave er for lille eller for stor for Grundfos Unilift CC. Alle tømningsopgaver med regnvand og spildevand fra vask, bad og køkken klarer dykpumpen let. Grundfos Unilift CC kan selv komme af med luft, og dykpumpen tager ikke skade af, at du sænker den helt ned i vand i længere tid, så længe vandtemperaturen er maksimalt 40 grader.

grundfos unilift cc

Pump vand ned til 3 mm. med Grundfos Unilift CC

Grundfos Unilift CC pumper vandet væk indtil vandstanden er nede på 3 mm. En smart kontraventil forhindrer, at vandet, du allerede har pumpet væk, løber tilbage. Med Grundfos Unilift CC’s indløbssi er du desuden garanteret, at små genstande på op til 1 cm., som f.eks. møtrikker og nullermænd, ikke tilstopper og afbryder pumpen.

Vælg selv om Grundfos Unilift CC skal have manuel eller automatisk drift

Grundfos Unilift fås både med manuel drift og med automatisk drift. Hvilken model, du ønsker, er helt op til dig. Samtidig kan du også vælge, om du vil fastmontere Grundfos Unilift CC, eller om du vil have en transportabel pumpeløsning.

Grundfos Unilift KP leveret og monteret af din VVS Mester

Få din lokale VVS Mester til at hjælpe med levering og installering af din nye Grundfos Unilift CC. Har du brug for hjælp til afskaffelse af din gamle dykpumpe, så klarer din lokale VVS Mester også det.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.