Ved du, hvor meget vand du spilder årligt? Spar på vandet med Grundfos COMFORT

Respekt for den mest dyrebare ressource

Rent drikkevand er jordens mest dyrebare og knappe ressource. Vi skal tage vare på vandet, for at så mange som muligt kan få adgang til det. Nu og i fremtiden.

Derfor har Grundfos sat FNs sjette verdensmål - at sikre, at alle har adgang til vand og sanitet - på agendaen. Virksomheden arbejder derfor målrettet for at reducere vandforbruget i produktionen. Og med produkter fra Grundfos har du som forbruger også mulighed for at gøre en markant forskel i det daglige for at passe på vores livsnødvendige, fælles ressource - vandet.

Med en Grundfos COMFORT cirkulationspumpe kan du finde grønt guld i hjemmet. Som altid til gavn for både din pengepung og planeten.

Varmt vand vandhane armatur
Mindre spild med Grundfos COMFORT

I mange husstande i Danmark venter vi helt op til 1 minut, før der kommer varmt vand ud af hanen. Det er ikke bare irriterende. Tænk over hvor meget vand, der går til spilde, når hanen bare løber. Faktisk er det så meget vand, at en familie på tre i et hus på 150 kvm spilder op til 16.000 liter vand om året. Det er et enormt spild af vores mest dyrebare ressource, og så er det mange penge, der hvert år fosser ned i afløbet, mens vi venter på den rette temperatur. På Grundfos' hjemmeside kan du selv beregne, hvad du spilder årligt.

Det næste naturlige spørgsmål er selvfølgelig, hvordan du kan reducere dette vandforbrug. Svaret er de revolutionerende cirkulationspumper fra Grundfos.

Den geniale Grundfos COMFORT PM-pumpe leverer varmt vand med det samme. Det betyder, at familien fra det ovenstående eksempel med en Grundfos COMFORT PM ville spare 0,15 liter vand i sekundet. Det er utroligt mange liter i løbet af et år.

Det lavere vandforbrug vil ikke bare kunne mærkes på vandbudgettet, det vil også være til gavn for planeten.

En energieffektiv og vandbesparende cirkulationspumpe er ikke den eneste måde, du kan finde det grønne guld, der ofte ligger og gemmer sig i hjemmet. Din lokale VVS Mester kan hjælpe dig med at finde det grønne guld, der gemmer sig i dit hjem. Du kan læse mere om grønt guld her.

Lad din lokale VVS Mester finde grønt guld hos dig
Hvilken COMFORT-variant skal jeg vælge?

Når du vælger en cirkulationspumpe, er det vigtigt, at du vælger den rigtige, så den fungerer optimalt efter behovene i dit hjem. Det afgørende punkt for dit valg er, om du skal recirkulere brugsvand via en varmeveksler eller en varmtvandsbeholder.

Læs mere om Comfort-pumperne her eller kontakt din lokale installatør og hør mere om mulighederne for at installere en af de smarte pumper i dit hjem. Vil du vide mere om, hvordan du finder det grønne guld, der gemmer sig i dit hjem, kan du finde alt om grønt guld her.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.