grohe brusGROHE Brus

GROHE brus: Dit bad - din tid

GROHE har med deres GROHE brus forsøgt at skabe den perfekte badeoplevelse. Det har de ved at have fokus på komfort, nydelse, brugervenlighed og selvfølgelig også miljøet. GROHES brusessystemer er derfor lavet vandbesparende, så du undgår store regninger, når du nyder brusebadet. Dette betyder dog langt fra, at der er gået på kompromis med vandstrålen. Med luft har GROHE formået at lave brus, der har en kraftig stråle samtidig med at det er vandbesparende. Derudover kan du vælge mellem mange forskellige lækre designs og kombinationer, når du vælger brus fra GROHE.

Find brusesæt, der passer til dig

Det kan dog være en jungle af forskellige produkter. Vi har derfor samlet GROHE brusesæt i kategorier, så det bliver nemmere for dig at vælge din nye bruser.

grohe brus

GROHE brus

GROHE har gjort en dyd ud af at producere GROHE brusesystemer, GROHE brusesæt og GROHE håndbrusere, så du altid kan finde et brus der passer til lige præcis dine behov. Du finder alt lige fra helt billige brusesæt på tilbud til brusere i høj kvalitet og brusere med mange smarte funktioner, de såkaldte GROHE SmartControl.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.