Guide: Hvilken type brusesystem skal jeg vælge?

Hovedbrusere og sidebrusere

Hovedbrusere og sidebrusere er til dig, der ønsker luksus på badeværelset. Hovedbrusere hører til en af de nyeste opfindelser inden for brus, og der er i høj grad fokus på både design og brug. Hovedbrusere og sidebrusere er lavet til enten at montere i loftet eller i væggen, og du undgår dermed den ikke særlig pæne brusestang, der ofte er en del af alle andre brusesystemer. Brugsmæssigt er hovedbruserne meget forskellige, men vælger du Raindance, Rainshower eller andre af de store brusehoveder, opnår du det ultimative brusebad, hvor du kan vælge mellem mange forskelige stråletyper.

hoevdbruser
håndbruser

Håndbrusere og brusesæt

Håndbruseren er til dig, der allerede har de essentielle ting til et brusesæt, eller til dig der ikke behøver den helt vilde badeoplevelse. Håndbruseren kan monteres de fleste steder på badeværelset, så du eksempelvis får en bruser ved badekaret eller i brusekabinen. Ønsker du at montere den i brusekabinen, er det en god ide i forvejen at have en brusestang og en termostat monteret, da dette ikke medfølger. Håndbruseren er altså oplagt til dig, der blot ønsker en ny bruser. Er du ikke indehaver af en brusestang, skal du i stedet gå efter et brusesæt. Her skal du dog være opmærksom på, at termostaten ikke medfølger.

brusesæt

Den digitale bruser

Bæredygtighed og intelligent brug af ressourcer bliver vigtigere og vigtigere i vores samfund. En digital håndbruser opfordrer dig til at spare vand. Den gør det nemt, at få styr over vandforbruget, når du står under de afslappende stråler. Håndbruseren har nemlig en særlig funktion: en integreret skærm, der viser det aktuelle vand- og energiforbrug under og efter brusebadet. Og er det ikke nok, kan håndbruseren forbindes via Bluetooth til en app på din smartphone, der viser vand- og energiforbruget over tid. Med viden om vandforbruget i badet lige ved hånden, er det nemmere  at lave bevidste ændringer af dine dårlige vaner. 

Foruden den indbyggede, intelligente teknologi er håndbruseren kendetegnet ved at have et elegant og tidløst moderne udtryk. 

Få mere inspiration til det perfekte brusesystem

Gå på opdagelse i vores andre guides...

ifø spira

Hvilket toilet skal jeg vælge?

Toiletguide
fristående håndvask

Hvilken håndvask skal jeg vælge?

Håndvaskguide
brusesæt

Hvilket brusesystem skal jeg vælge?

Bruseguide
termostatarmatur

Hvilket brusearmatur skal jeg vælge?

Brusearmaturguide
køkkenarmatur med greb

Hvilket køkkenarmatur skal jeg vælge?

Køkkenarmaturguide

Sådan gør du huset vinterklar

Vintertjekguide

Overvejelser ved en badeværelsesrenovering

Renoveringsguide

Hvordan undgår jeg en oversvømmet kælder?

Skybrudssikringsguide
Vandskade efter kraftig nedbør

Vandskade efter skybrud - sådan gør du

Vandskadeguide
Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer.