Personaliser dine betjeningsplader med Geberit

Den personlige løsning

En af de mest populære badeværelsestrends i øjeblikket, er de personlige løsninger. Der hvor den personlige og unikke stil trænger igennem. Hvis du også ønsker et badeværelse der skiller sig ud, og hvor du har mulighed for at sætte dit helt eget præg, på badeværelsets udtryk, så er de nye betjeningsplader fra Geberit det oplagt valg.

Geberit er ikke bare førende leverendører af indbygningscisterne i høj kvalitet. Den schweiziske leverandør af smukke badeværelsesløsninger har med sin nye serie af betjeningsplader skabt muligheden for at sætte endnu mere liv og præg på badeværelset. Serien består af nye, lækre materialer til fire allerde eksisterende bestsellere inden for betjeningsplader til cisternen. De nye materialer giver en række helt unikke designmuligheder til betjeningspladen. Med et væld af forskellige knapper, plader og teksturer at vælge mellem er det muligt at skabe et helt personligt udtryk.

13 nye kombinationsmuligheder

På Sigma50- og Sigma21-betjeningspladerne kan du nu vælge mellem en knap af rødguld, messing og sort krom. Alle tre varianter fås med keramisk glas. Det keramiske glas er ikke bare utroligt elegant, det beskytter også overfladen mod ridser og stød. Selve pladen kan derudover fås i beton, skifer og valnød. Det giver mulighed for at kombinere hårdføre materialer med en blød finish. Valnød og skifer har takket være materialernes naturlige årer et helt specielt udseende, hvor ikke to er ens, hvilket bare understrege seriens særpræg.

De to andre nyheder er Sigma20 og Sigma30. De to populære modeller fås nu også helt i sort eller hvid, med hver farve tilgængelig i blanke og matte versioner. De karakteristiske ringe på Sigma20 og striben på Sigma30 fås i kontrasterende matte eller blanke designs. Der er med andre ord otte forskellige versioner tilgængelige. De matte modeller har fået en Easy-to-Clean specialbelægning. Belægning sikrer en nem rengøring og beskytter mod stød og ridser og giver dermed produktet en lang levetid.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.