Geberit One - Mere komfort på fremtidens toilet

Mere Komfort

Geberit One er toiletserien til dig, der ønsker et stilfuldt og lækkert design samt den ultimative komfort på badeværelset.
Geberit One toilettet er fusionen af Geberits mere end 150 års knowhow med design og funktion. På hver side af muren, altså både i teknik og design, mærker du Geberits lange erfaring. Alle elementer af toilettet som vi kender det, er blevet optimeret ved Geberit One. Resultatet er et toilet, der passer ind på alle badeværelser, og som samtidig er enormt komfortabelt.
Du spørger måske dig selv ”hvad mere kan et toilet byde på, for at give ekstra komfort?” og det er netop fordi, at svaret ikke er indlysende, at det er genialt.

Justerbar højde

Geberit One-toilettet installeres let af din lokale VVS Mester. Han leverer og installerer altid, når handler hos VVS Mester. Din lokale VVS Mester vil nemt og hurtigt installere dit Geberit One-toilet, og som en særlig funktion ved Geberit One, kan siddehøjden justeres med op til 4 centimeter. Det kan gøres ved første installation eller justeres efter flere år - helt uden at åbne væggen.

TurboFlush – Lyden af stilhed

Den elegante Geberit One-toiletskål gør, med sin minimalistiske stil, ikke meget væsen af sig ved første øjekast. Men bag den pæne porcelæn gemmer sig en teknologisk genistreg. Geberit One-toilettet er nemlig udstyret med den samme teknologi, som du finder i Geberits douchetoiletter. TurboFlush-teknologien. Når der skylles ud, sikrer teknologien, at vandet skylles i en spiral rundt om skålen. Det er ikke bare et tæt på lydløst, men også et meget effektivt skyl.

Nytænkt toiletsæde

Selv når det kommer til et så simpelt element som toiletsædet, er der optimeret. Det er noget, vi ofte blot tænker som en fast bestanddel af toilettet, men ved Geberit, har man også taget netop det under kærlig behandling. Toiletsædet kan tilpasses i alle fire retninger, så det passer perfekt til skålen, og med soft-close og quick-release er komforten i top.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.