Tag brusebad som Tour de France rytterne

Gør som Ide Schelling og Maximilian Schachmann

Snart skydes Tour de France i gang, der i år starter med tre etaper i Danmark. For cykelholdet BORA-hansgrohe er det derfor altafgørende, at rytterne efter hver etape får plejet de ømme muskler i et forfriskende brusebad. Når rytterne fra BORA-hansgrohe skal yde deres bedste til årets Tour de France er det derfor vigtigt, at de har den helt rigtige bruser fra hansgrohe, som kan opfylde deres behov.

Refresh Yourself med hansgrohe

Hvem siger, at cykelsport og brusesystemer ikke kan kombineres? Det gør hansgrohe muligt med kampagnen Refresh Yourself. Tænk bare på øjeblikket på badeværelset, hvor du tager dit svedige sportstøj af, tænder for bruseren og træder ind i det forfriskende brusebad. Sved og udmattelse skylles væk, du føler dig i live igen. Den følelse kender rytterne fra det professionelle cykelhold BORA–hansgrohe, som til sommer skal køre Tour de France med tre etaper i Danmark. Her på siden finder du nogle af hansgrohes lækre produkter, der giver den den samme gode bruseoplevelse som cykelrytterne.

Hvordan tager man brusebad som de professionelle ryttere?

BORA–hansgrohes teamlæge Christopher Edler anbefaler: “Det er bedst at give din krop en kort pause efter træningen for at reducere svedproduktionen og give din krop lidt hvile. Efter en kort pause kan det anbefales at tage et koldt brusebad, som trækker de årer og porer, der er blevet åbnet fra sport, sammen igen. Dette styrker de vaskulære muskler og forhindrer åreknuder.” Men også et varmt brusebad har en række fordele. Ligesom en tur i sauna, så har et varmt brusebad en fremmende effekt på blodcirkulationen og sætter dermed den fysiske regenerering i gang. Et varmt brusebad bør dog ikke vare for længe, da det ødelægger kroppens naturlige fedtstoffer og udtørrer huden.

Refresh Yourself produkter

Er du på udkig efter et brusesystem, kan du med fordel kigge mod den elegante og yderst miljøvenlige hansgrohe Crometta S240 EcoSmart, der sikrer op til 60 % mindre vandforbrug - uden at gå på kompromis med komfort og kvalitet. Du kan også overveje et komplet brusesæt hansgrohe Crometta Vario bestående af brusesæt og et termostat, der har et klassisk design og er let at rengøre, hvilket sikrer en lang levetid. Vil du gerne have masser af wellness i bruseren, skal du vælge Hansgrohe Crometta S 240 1jet med sit ekstra store brusehoved. Alle brusesæt er lavet i et tidsløst krom-look. Der er altså noget for enhver smag blandt hansgrohes Refresh Yourself produkter.

Det samme gælder prislejet. Uanset om du er på udkig efter et budgetvenligt brusesæt eller et af seriens eksklusive brusesæt fra en lidt højere prisklasse, så kan du finde det her på siden blandt hansgrohes Shower Like a Pro-produkter.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.