Tag brusebad som Tour de France rytterne

Gør som Marco Haller og Danny van Poppel

Snart skydes Tour de France i gang. For cykelholdet BORA-hansgrohe er det derfor altafgørende, at rytterne efter hver etape får plejet de ømme muskler i et forfriskende brusebad. Når rytterne fra BORA-hansgrohe skal yde deres bedste til årets Tour de France er det derfor vigtigt, at de har den helt rigtige bruser fra hansgrohe, som kan opfylde deres behov.

Refresh Yourself med hansgrohe

Hvem siger, at cykelsport og brusesystemer ikke kan kombineres? Det gør hansgrohe muligt med kampagnen Refresh Yourself.

Tænk bare på øjeblikket på badeværelset, hvor du tager dit svedige sportstøj af, tænder for bruseren og træder ind i det forfriskende brusebad. Sved og udmattelse skylles væk, du føler dig i live igen. Den følelse kender rytterne fra det professionelle cykelhold BORA–hansgrohe, som til sommer skal køre Tour de France.

Hvordan tager man brusebad som en professionel cykelrytter?

BORA–hansgrohes teamlæge Christopher Edler anbefaler: “Det er bedst at give din krop en kort pause efter træningen for at reducere svedproduktionen og give kroppen lidt hvile. Derefter kan det anbefales at tage et koldt brusebad, som trækker de årer og porer, der er blevet åbnet fra sport, sammen igen. Det styrker bindevævet og forebygger åreknuder.”

Skiftet mellem temperaturer og stråletyper giver det perfekte brusebad efter træning. Massagestrålen bruges til at behandle ømme muskler og stråletypen 'PowderRain' bidrager til afslapning for både krop og sind. Med den vandbesparende EcoSmart-teknologi bruger bruserne fra hansgrohe kun 9 liter i minuttet.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.