Wavin AHC 9000 gulvvarme

ACH 9000 gulvvarme fra Wavin er en komplet serie af gulvvarmestyring, der består af rumtermostater, telestater, eksterne antenner og temperaturfølere. Kort sagt består serien af alt det, du skal bruge for at have et komplet gulvvarmesystem.

Rumtermostaten kan tilkøbes med en infrarød gulvføler, der gør det endnu lettere at styre gulvvarmen. På trods af den tekniske kunnen, der giver en meget nøjagtig måling af temperaturen, er det én af de mest enkle rumtermostater på markedet. Og så er den lavet i dansk design.

Det unikke ved rumtermostaten fra Wavin er, at den regulerer temperaturen efter gulvet og ikke rummet, hvilket giver dig et mere nøjagtigt resultat af temperaturen. Du undgår derved usikre målinger og unødig varmespild.

Wavin AHC 9000 styreenhed

Wavin AHC 9000, har alle de fordele, du kender fra Wavins tidligere gulvvarmestyring – og en hel del flere.

Spar på energien

AHC 9000 Styreenheden er optimeret, så den bruger et minimum af strøm under standby, og så varmeforbruget i de enkelte rum reduceres via optimal regulering af temperaturen. Styreenheden har også indbygget et kedelrelæ, der giver signal til varmeforsyningen, når der ikke er behov for varme i anlægget. Det betyder, at kedlen ikke på noget tidspunkt brænder unødvendig energi af, hvorfor du trygt kan vælge AHC 9000 gulvvarmestyring som en grøn løsning.

Hvilken rumtermostat skal du vælge?

Rumtermostaten kan fås til henholdsvis 1-2 kredse og 1-16 kredse. Har du et lille hjem kan du nøjes med rumtermostaten til 1-2 kredse, mens rumtermostaten til 1-16 kredse kan være nødvendig, hvis du bor i et stort hus. Hver enhed kan tilsluttes til i alt 48 komponenter (magnetkontakter og rumtermostater). Er du i tvivl, kan du altid kontakte din lokale VVS Mester for at høre nærmere om, hvilken løsning der er den bedste for dig.

Derudover skal du også vælge, om du vil have en rumtermostat med eller uden display.

Fordele

  • Nem montage med fjederklemmer
  • Kan tilsluttes op til 16 telestater 24 V
  • Kan tilmeldes op til 48 rumtermostater og/eller magnetkontakter
  • Enkelt tilmelding af komponenter
  • Indbygget pumpe- og kedelrelæ
  • Indbygget pumpe- og ventilmotionering
  • Indbygget standby-funktion og frostalarm kan styres via SMS

Kontakt din lokale VVS Mester for yderligere information.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.