Oras Stela - Slående nye designs til det stilfulde badeværelse

Den nye Oras Stela er en moderne design vandhane med smarte funktioner, der fokuserer på bæredygtig, intelligent vandforbrug. Baseret på geometriske former skaber det bløde-kubiske design og slanke proportioner et look, der er både moderne og tidløst elegant. Yderligere frihed ved håndvasken findes i de topbetjente vandhaner, der har en klassisk 90 graders udløbstud – også tilgængelig som en XL version. Et andet særligt træk: den glatte bagside på vandhanen grundet det integrerede design af grebet. Ud over det moderne aspekt sikrer den sømløse overflade større hygiejne og lettere rengøring.

Fascinerende vandudløb

På trods af det voluminøse vandfaldsudseende er gennemstrømningen begrænset til seks liter i minuttet, hvilket sikrer et økonomisk forbrug. Perlatoren (Den yderste dyse på vandhanen) kan nemt fjernes, rengøres eller udskiftes, når det er nødvendigt. Der fås også modeller med en rund perlator. For at sikre, at det rene, flydende design ikke forstyrres, skjules og integreres perlatoren på undersiden af tuden. Det lille ekstra: For at undgå ubehagelige stænk over kanten af vasken, kan udløbsvinklen styres manuelt og justeres til proportionerne af håndvasken.

Sikker, ren, bæredygtig: den berøringsfri Oras Stela

Den berøringsfri Oras Stela er perfekt tilpasset individuelle krav og tilbyder tre forskellige installationsmuligheder.

  • I versionen til koldt og varmt vand, kan brugeren indstille temperaturen individuelt som ønsket.
  • For at opretholde en forudindstillet temperatur og undgå vand, der er for varmt eller for koldt - for eksempel for ekstra sikkerhed i et badeværelse, der bruges på tværs af generationer - kan det lille håndtag på siden erstattes af en prop, efter at den ønskede temperatur er valgt.
  • I en tredje variant, er det også muligt at lave en installation med kun koldt vand.

Ud over individuelle installationsmuligheder og sikker justering af vandtemperaturen sikrer den berøringsfri Oras Stela optimal hygiejne og større bæredygtighed ved håndvasken. Takket være intelligent, præcis sensorteknologi løber vandet kun, når det faktisk er nødvendigt. Dette gør det muligt at reducere forbruget med op til 50 % uden at gå på kompromis med komforten. Så snart brugerens hænder er fjernet, stopper vandstrømmen automatisk. Ingen dele af vandhanen skal røres for at aktivere den, så overfladen forbliver hygiejnisk ren og fri for vira, bakterier eller spor af dryppende vand i lang tid.

Det smart plus: Den Bluetooth® forbundne vandhane kan styres og konfigureres ved hjælp af den gratis Oras App*. Mange funktioner, såsom sensorfølsomheden, forsinket åbning eller den automatiske skylleindstilling, kan tilpasses hurtigt og nemt til forskellige krav. Derudover kan alle produktoplysninger, såsom batteristatus og forbrug, ses og overvåges via appen.

For yderligere oplysninger: www.oras.com

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.