Ifö møbelpakker

Ifös populære møbelpakker gør det nemt at renovere badeværelset. Ifö Spira møbelpakker er en hurtig og stilren løsning til hurtig opfriskning eller gør-det-selv renovering af badeværelset. Alt det, du behøver, er samlet i én pakke til en god pris. Det er en hurtig og stilren løsning – og så er det nemt!

Ifö – Nordisk kvalitet

Ifö har i over 100 år produceret porcelæn i højeste kvalitet. Dette har givet virksomheden muligheden for at producere nogle af verdens mest eftertragtede sanitetsartikler. Takket være Ifös imponerende evne til konstant at være nytænkende og nyskabende i design såvel som i funktionalitet, har virksomheden formået at være førende i branchen i mere end en menneskealder. Her på siden, finder du vores sortiment af Ifö møbelpakker, altid til en god pris, med hurtig levering og professionel installation.

Ifö møbelpakker

Mulighederne er mange, når du overvejer Ifös møbelpakker.

Ifö møbelpakker er nemt at bestille, og så det er en komplet løsning lige til at sætte op. Uanset hvilken stil du har, så kommer Ifö møbelpakker i mange forskellige stilarter og farver, så du frit kan vælge imellem, hvad du bedst kan lide.

De færdigmonterede møbelpakker er det rette valg, når du vil have ekstra opbevaringsplads til et af de mindste men mest brugte rum i dit hjem.

Ifö Spira møbelpakker er en hurtig og stilren løsning til hurtig opfriskning eller gør-det-selv renovering af badeværelset.

Ifö Sense badeværelsesmøbler

Ifö Sense er Ifös mest fleksible møbelserie til dato. Det brede sortiment gør, at det passer perfekt til både det lille og store badeværelse. De færdigmonterede skabe findes i mange forskellige bredder, dybder, farver og varianter. Det gør, at du nemt kan skræddersy dem efter din egen stil. Skabene er lakeret fra fabrikkens side og har en fugtafvisende overflade, som gør dem særligt egnet til våde badeværelsesmiljøer.

Soft-close skuffer
Ifö Sense møblerne har naturligvis også skuffer med soft-close, der giver en afdæmpet lyd på badeværelset. Ifö Senses underskabe findes i mange modeller, som både passer til Ifö Spira og Ifö Sense håndvaske.
Alle Ifö Sense håndvaske leveres desuden med Ifö Clean rengøringsvenlig glasur, som gør rengøringen nem og enkel - hver gang.
Det nye sortiment af greb giver Ifö Sense endnu flere designmuligheder.

Nu kan du skræddersy møblerne, så de passer til dit badeværelsesdesign og personlige stil – valgmulighederne har aldrig været større. Se mere her.

Køb hos VVS Mester

Når du handler hos VVS Mester, kan du være sikker på et stort udvalg til en god pris. Vi fører kun de bedste og mest anerkendte mærker til nogle af markedets skarpeste priser. Når du har fundet præcis det, du står og mangler, så er du med VVS Mester altid sikker på hurtig levering og professionel installation udført af din lokale VVS Mester.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.