Grundfos SOLOLIFT2 afløbspumpe

VVS Nummer:
D-2: 614366632, WC-1: 614363432, WC-3: 614363332, CWC-3: 614364632, C-3: 614365632

Kom nemt af med spildevand med afløbspumpen Grundfos SOLOLIFT2. Nu får du frihed til at få et nyt køkken, toilet eller bad, lige hvor det passer dig, og du slipper dig for at bekymre dig om, hvorvidt spildevandet selv kan løbe derfra.

Fleksibel løsning med Grundfos SOLOLIFT2

Med Grundfos SOLOLIFT2 får du en fleksibel løsning, idet pumpen opsamler spildevandet og pumper det op til seks meter opad eller 100 meter vandret, så spildevandet ledes hen til det nærmeste nedadgående rør. Den fleksible spildevands fjernelse gør, at du nu kan installere et nye køkken, bad eller toilet langt fra kloakken eller under kloakniveau – f.eks. på et loft, i en kælder eller i et udhus.

Grundfos SOLOLIFT2 klarer alle spildevandsopgaver

Uanset om du har et lille toilet, et nyt køkken eller et stort badeværelse, så fjerner Grundfos SOLOLIFT2 spildevandet uden problemer. Det samme gælder, uanset om du har væghængte eller gulvmonterede installationer.

Få en kompakt løsning med Grundfos SOLOLIFT2

Grundfos SOLOLIFT2 er en smart og kompakt løsning, som kan installeres overalt. Når først afløbspumpen er installeret, skal du blot fylde tanken op med vand, og så fungerer Grundfos SOLOLIFT2 helt af sig selv. Ikke mindst er Grundfos SOLOLIFT2 lugtfri, og den tåler op til 90 graders varmt vand i en halv time. Kommer du ved et uheld til at skylle hygiejneartikler ud, så klarer afløbspumpens indbyggede kværn selvfølgelig også det.

Grundfos SOLOLIFT2 leveret og monteret af din VVS Mester

Få din lokale VVS Mester til at hjælpe med levering og montering af din nye Grundfos SOLOLIFT2. Med din lokale VVS Mester er du sikker på, at din nye afløbspumpe er installeret korrekt og er klar til brug med det samme. Din lokale VVS mester hjælper dig desuden med at afskaffe din gamle afløbspumpe.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.