Grundfos Mixit blandesløjfe

Mindre energiforbrug med Mixit blandesløjfe

”Korrekt indregulering er altafgørende, når vi taler energiforbrug og ønsker at udlede mindre CO2”, supplerer projektsalgsingeniør Per Schou Hansen fra Grundfos, der har fulgt udviklingen af løsningen nøje.

”Zoneinddeling og indregulering af en bygning bliver både meget simpelt og brugervenligt med MIXIT. Med løsningen kan du nemlig nemt regulere niveauet af varme og køl, så fremløbstemperaturen passer perfekt til behovet i den enkelte zone. Eksempelvis kan der være forskellige forbrugsmønstre i en bygning – som et indkøbscenter, hvor der også kan være kontorer og biograf-faciliteter, der stiller forskellige krav til komforten. Eller en bygning, hvor der er mindre behov for opvarmning på den del, der får mest sollys”, forklarer Per Schou Hansen.

MIXIT kompenserer også for udetemperatur, hvilket reducerer varmetabet og øger energibesparelserne med op til 5-10%.

Trådløs kommunikation

”Det er også værd at nævne, at idriftsættelsen er blevet nemmere, fordi kommunikation med enheden foregår trådløst med Grundfos GO Remote-appen”, siger Martin Baungaard Andersen.

”Vil du have fuld kontrol over blandesløjfen, kan du enten koble MIXIT til dit CTS-anlæg via Fieldbus eller til Grundfos BuildingConnect, som er vores nye Building Management-løsning til små og mellemstore installationer. Det betyder, at MIXIT er nem at drifte, og at du får adgang til mange driftsdata”.

”Så uanset om du er rådgivende ingeniør, vvs-beregner eller installatør, er der fordele at hente med Grundfos MIXIT – også for klimaet”, slutter Martin Baungaard Andersen.

Introduktion til Grundfos Mixit

Se videoen til højre og få et hurtigt indblik i, hvordan MIXIT er opbygget.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.