Grundfos CONLIFT Kondensløftestation

VVS Nummer 385651100

Nu kan du let undgå fugtproblemer på grund af kondens. VVS Mester tilbyder nemlig en løsning, hvor du med Grundfos CONLIFT kan sikre dig, at kondens hurtigt og effektivt fjernes fra installationer under afløbsniveau.

Fjern kondensvand med Grundfos CONLIFT

Grundfos CONLIFT er beregnet til steder, hvor kondenvandet ikke kan fjernes på naturlig vis, eller når kondensenheden er under det lokale afløbsniveau. Det gælder f.eks. kældre, som er under afløbsniveau, men også ved bl.a. et køleskab og en affugter er det vigtigt at være opmærksom på, at kondensvandet kan komme væk.

Effektiv fjernelse af kondens

Med Grundfos CONLIFT kan du pumpe op til 32 liter kondensvand i timen og pumpe op til fem meter opad. Det betyder både, at kondens effektivt fjernes, men også at Grundfos CONLIFT kan fjerne fugten, uanset hvor langt under afløbsniveau apparatet er placeret. Når beholderen er fuld med væske, tømmes den let ved at klipse beholderen af.

Få en gennemtænkt løsning med Grundfos CONLIFT

Grundfos CONLIFT har smarte, gennemtænkte funktioner, som gør den ideel til at fjerne kondens. Funktionerne består bl.a. af en kontraventil, som forhindrer, at kondensvandet løber tilbage, og af en testfunktion, som sikrer, at du nemt kan kontrollere, om apparatet fungerer, som det skal. Ikke mindst kan Grundfos CONLIFT kobles til en ekstern alarm eller sættes til at slukke for kondenskilden, hvis det viser sig, at der er for høj vandstand i Grundfos CONLIFT.

Grundfos CONLIFT leveret og monteret af din VVS Mester

Din lokale VVS Mester leverer og installerer med glæde din nye Grundfos CONLIFT. Med din lokale VVS Mesters hjælp er du garanteret, at Grundfos CONLIFT er installeret korrekt og virker med det samme. Din lokale VVS mester hjælper dig desuden gerne med afskaffelsen af dit gamle apparat.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.