Geberit iCon badeværelsesmøbler

Mix og match på kryds og tværs

I den nye badeværelsesserie fra Geberit er der fuldt fokus på, hvordan mødet mellem forskellige teksturer, materialer og farver kan løfte badeværelset til nye højder. Serien Geberit iCon er skabt i et udfordrende designsprog, der tør tage kampen op mod de klassiske indretningsvaner i badeværelset. Ved at kombinere naturlige materialer som træ, sten og skifer med modige farvevalg og subtile designløsninger rummer iCon-serien både den typiske nordiske minimalisme og den trendy maksimalisme, der rykker ind i de danske hjem med hastige skridt.

Badeværelsesserien fra Geberit byder på alt fra underskabe og højskabe til håndvaske og toiletter, der alle taler samme designsprog for at opnå en strømlinet og sammenhængende finish. Geberit iCon fås i farverne højglans hvid, mat hvid, sandgrå, lava, egetræsstruktur og nøddetræsstruktur.

Fristende farvevalg og legende kombinationer

Efter flere årtier med hvide og neutrale farver på badeværelset er der nuåbnet for farvepaletten med kraftigere og modigere valg.

Der er mange måder at tænke farver ind i badeværelset, og det behøver ikke at være overvældende. En dyb mørkeblå væg kombineret med de nye Geberit iCon-møbler i farven Lava giver karakter til badeværelset, mens en støvet pastel på væggen og hvide og sandgrå Geberit iCon-møbler giver en let og yndefuld atmosfære

Med iCon-serien opfordrer Geberit til at udfordre de gængse vaner, når det kommer til indretningen af badeværelset. Serien er derfor tilgængelig i seks forskellige farver og strukturer, der kan kombineres på kryds og tværs til at matche hvert badeværelses behov. På den måde udnytter du rummets fulde potentiale – hvad enten det drejer sig om det lille gæstetoilet eller det store badeværelse.

Udnyt naturens materialer

Naturen er længe blevet brugt som en del af vores indretningsdesign i hjemmet, og det er ikke uden grund. Kombinationen af den barske og kølige råhed, som vi ser i materialer som skifer og sten, bliver smukt afstemt af den rolige, bløde varme, som vi finder i træ og keramik. Mødet mellem de varme materialer og de mere kølige, hårde overflader fungerer som kontrasten mellem mørkt og lyst, og indretningen giver derved badeværelset et mere defineret udtryk.

Ved at inddrage elementer fra naturen er det desuden nemt at skabe et modstykke til de stringente og strømlinede linjer, som vi ofte ser i den nordiske minimalisme. I iCon-serien er det naturlige islæt tænkt ind i alle detaljer fra den bløde indvendige form på håndvasken til den varme egetræsstruktur på skabene.

Opbevaringsplads

Den vigtigste regel på badeværelset er at sikre så meget opbevaringsplads som muligt, for vi kan ligeså godt se det i øjnene – få af os lever som Marie Kondo. Men gode og praktiske opbevaringsløsninger kan hjælpe os godt på vej.

Geberit iCon-serien er både smal og rummelig på samme tid, hvilket gør serien til et perfekt valg til det lille badeværelse. Samtidig er der tænkt smarte detaljer ind, som afløbets pladsbesparende design, der tilføjer 30 procent mere plads i den øverste skuffe.

Medtænk også åbne hylder til opbevaring. Selv om det kan virke fristende at fylde badeværelset med det ene skab efter det andet for at give så meget opbevaringsplads som muligt, så får det hurtigt rummet til at virke tungt og træt. En kombination af lukkede skabe og åbne hylder giver en let fornemmelse uden at gå på kompromis med opbevaringsplads.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.