AquaClean douchetoiletter

Nyd en frisk og ren følelse hele dagen

Med AquaClean formår Geberit at kombinere komfort, design og bæredygtighed med den velkendte kvalitet fra Geberit i skabelsen af æstetiske og innovative løsninger til badeværelset. Du kan finde den rigtige model stort set uanset behov og bolig – lige fra douchetoiletsæder til komplette, luksuriøse WC-systemer.

Med Geberits douchetoiletter kan du opleve den blide og naturlige WC-hygiejne med vand og en ny følelse af at være helt ren og frisk blot med et enkelt tryk på en knap. Derudover har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige skyl, og tilpasse indstillingerne så de passer til dine behov.

Der er en hel række fordele ved Geberit AquaClean.

  • Førsteklasses-design, innovativ teknologi og pålidelig kvalitet.
  • Komfortfunktioner.
  • Velgørende og grundig rengøring.
  • Passende løsninger til alle boliger.
  • Nem installation.
  • Bæredygtig.
Det helt rigtige douchetoilet

Du kan være helt sikker på, at få den rigtige model til ethvert behov. Geberit har douchetoiletterne Mera, Sela og Tuma, hvoraf Geberit leverer den rigtige løsning til stort set alle krav og boliger: lige fra komplette WC-systemer til douchetoiletsæder. Alle douchetoiletterne er udstyret med den patenterede WhirlSpray-doucheteknologi og en intuitiv fjernbetjening. Afhængigt af den enkelte model er der tilføjet ekstra komfortfunktioner, såsom ladydouche, lugtudsugning, varmlufttørrer eller sædevarme.

Forskellen på Mera, Sela og Tuma
  • AquaClean Mera giver komplet komfort og lever op til de højeste design- og funktionskrav.
  • AquaClean Sela er karakteriseret ved et rent, elegant design der passer på alle toiletter uanset stil.
  • AquaClean Tuma douchetoilettet er en kompakt allrounder, der gør rengøring med vand til noget, alle har råd til. AquaClean Tuma fås også som douchetoiletsæde til ombygning – som et alternativ til et komplet WC-system.

Hvis du ønsker rådgivning eller flere informationer inden for Geberits douchetoiletter, så kontakt din lokale VVS Mester for at høre mere.

Kontakt din VVS Mester for tilbud

wellness med douchetoilet
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.