Danfoss Icon2™

Det ideelle valg til boligejeren, der ønsker et veldesignet gulvvarmesystem med slanke termostater og uovertruffen ydelse med et mindre energiforbrug.

Alt sker hurtigere med Icon2™ gulvvarmestyring

Danfoss Icon2™ leverer præcis og effektiv styring af gulvvarme med smart home-kompatibilitet og fleksibilitet, der passer til alle boligtyper. Danfoss Icon2™ kan nemlig integreres problemfrit med Danfoss Ally™ og kan via Danfoss Ally™ Gateway styres af Danfoss Ally™ App, så du kan nyde godt af alle fordelene ved ægte smartvarme. Den kan også nemt oprette forbindelse til intelligente assistenter såsom Amazon Alexa og Google Assistant, så hele løsningen kan stemmestyres.


  • Med Danfoss Ally™ App kan du nemt justere varmen - selv når du er på farten.
  • En mere nøjagtig rumtemperatur i alle husets områder
  • Med de nye trådløse Icon2™ termostater får du komptakt elegance
  • Danfoss Icon2™ klarer det hele, så der ikke er behov for beregninger
  • Automatisk indregulering
  • Magnetisk montering giver frihed til at placere termostaterne præcis der, hvor du gerne vil have dem

Gulvvarme, radiatorvarme eller begge dele?

Danfoss Ally™ App styrer det hele, og du får fuld kontrol over varmen i dit hjem hvor som helst og når som helst. Muligheden for appstyring muliggøres ved at tilføje en Danfoss Ally™ Gateway til hjemmets router. Danfoss Icon2™ kan ligesom Danfoss Ally™ nemt oprette forbindelse til intelligente assistenter såsom Amazon Alexa og Google Assistant og kan dermed stemmestyres.

Automatisk indregulering

Med automatisk indregulering i Danfoss Icon2™ reducerer systemet den ”tændte” tid for de kortere rør, der findes i små rum, og prioriterer de længere rør, der findes i store rum, i perioder hvor varmebehovet er højt. Det sikrer, at alle rum deler den begrænsede energi, der er til rådighed, på den måde, der giver størst mulig komfort og effektivitet.
Et indregulereret system kan fungere med en lavere forsyningstemperatur, hvilket giver markante energibesparelser.

Appstyring og præcis temperaturregulering uanset hvor du befinder dig

Indstil den til 21 °C, og det er præcis, hvad den vil levere.
Når det er ferietid, gør Danfoss Ally™ App det nemt at justere varmen, før du tager af sted – eller endda mens du er på farten. Du kan planlægge, at du får maksimal komfort med mindre energiforbrug.

Stemmestyring af både radiatorer og gulvvarme

Danfoss Ally™ Gateway er den eneste ekstra enhed, du behøver for at få cloud-forbindelse og dermed få alle de intelligente varmefunktioner oveni. Den bygger på Zigbee 3.0-protokollen, som gør det nemt at gøre intelligente hjem endnu smartere.

Elegante termostater

Med de nye trådløse Icon2™ termostater får du kompakt elegance. Og de små, slanke termostater har en dybde på kun 16 mm, så de passer ind i ethvert rum.
Touchskærmen slukkes automatisk, så den er slukket 99 % af tiden og falder ind i omgivelserne.

Danfoss Icon2™ vigtigste fordele

  • Integreres problemfrit med Danfoss Ally-løsninger™ og er baseret på Zigbee 3.0-protokollen for fuld smart home-kompatibilitet
  • Automatisk indregulering giver energibesparelser og øget rumkomfort
  • Nem, fleksibel installation af trådløse termostater med magnetisk montering
  • Nye slanke trådløse rumtermostater giver kompakt elegance med en touchskærm, der falder i med omgivelserne.

Bestil et tilbud

Kontakt din lokale VVS Mester og få et tilbud på gulvvarmesystemet inkl. levering og monteringKontakt din lokale VVS Mester og få et tilbud på gulvvarmesystemet inkl. levering og montering.

Få et uforpligtende tilbud
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.