Glem standard.
Mød Aveo™

Innovativ og effektiv gastermostat med revolutionær taktil temperaturindstilling og unik gasbælgteknologi, der sikrer den hurtigste reaktionstid, optimal ydeevne og maksimal energieffektivitet.

Danfoss Aveo - Det innovative valg

Med en responstid på kun 10 minutter er gasbælgen essentiel i Danfoss Aveo, som er den hurtigste mekaniske radiatortermostater på markedet. Takket være den forbedrede forstærkning

Forestil dig at du kan spare energi og mindske varmeforbruget ved at skifte til en radiatortermostat

Ét klik. 0,5 °C. Tjek.

Den nye Danfoss AveoTM-radiatortermostat har en revolutionerende taktil temperaturindstilling. Takket være et lille klik i grebet for hver 0,5 °C behøver du ikke justere rumtemperaturen ud fra antagelser eller gætterier. I stedet vil dine hænder intuitivt opdage temperaturændringer på et 'klik-sekund'. Det betyder, at ét klik eller to er alt, hvad der skal til, for at du sænker temperaturen. Det er med andre ord blevet så nemt at spare på energien, at man kan gøre det med lukkede øjne – hvis man vil.

Kun den bedste reguleringnøjagtighed

Alle Danfoss' radiatortermostater i vores nye og komplette sortiment ligger i top i reguleringsnøjagtighed i henhold til EN215-standarden. De er i højere grad baseret på den omgivende lufttemperatur i stedet for vandtemperaturen og giver derved den mest præcise regulering af rumtemperaturen - og den bedste energieffektivitet.

Kvalitet har aldrig set bedre ud

Med den nye Danfoss-termostat får du en intuitiv frontskala og nøjagtig én grad for hver markering på skalaen, hvilket gør det nemt at se og indstille temperaturen. Og med begrænsningsstifterne kan du nemt angive både maksimal og minimum temperaturindstilling. Det betyder bekvem installation, ro i sindet og energibesparelsespotentiale.
Hele serien skiller sig ud takket være det moderne og helt hvide design, der passer perfekt ind i enhver indretning og til enhver radiator – og som samtidig er nemt at rengøre. Klassens bedste kvalitet – både indvendigt og udvendigt.

Robuste termostater, der holder i hårdt miljø

Den nye Aveo™️ termostatserie omfatter institutionsmodeller, som er meget robuste og sikrer ekstra beskyttelse af termostaterne.

Ny mekanisk radiatortermostat

En "tyverisikret" måde at montere termostaterne på giver ekstra beskyttelse og sikring af Aveo™-termostaterne.

Aveo™-termostaterne har også indbyggede temperaturbegrænsningsmuligheder, så bygningsadministratorer kan forhindre, at beboerne ændrer temperaturen. I dag har mange offentlige institutioner sænket temperaturen indendørs for at spare penge og energi, derfor kan denne funktion hjælpe med at sikre, at alle termostater forbliver på den ønskede temperaturindstilling.

Find din lokale VVS Mester

Find din lokale VVS mester

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.