Velkommen til Danfoss Ally

Et varmesystem, der lytter til dine behov

Stemmestyret

Med Danfoss Ally™ kan du styre opvarmningen af dit hjem ved hjælp af din stemme – du skal bare oprette forbindelse til din foretrukne digitale assistent. Brug enkle stemmekommandoer til hurtigt at justere varmen, hvis dine behov pludselig ændrer sig.

Det giver dig ikke blot friheden til at styre dit varmesystem, når det passer dig. Du kan også holde fuldt fokus på det, du er i gang med, takket være den håndfri betjening. Du skal bare sige, hvad du har brug for – og nyde komforten fra smartvarmen.

Smarte egenskaber

  • Lækkert design som den prisbelønnede Danfoss Eco™
  • Er cloudbaseret
  • Kan stemmestyres med Amazon Alexa og Google Home
  • Har åbent API
  • Intet centralt panel – kun en gateway og Danfoss Ally™ App
  • Kan integreres med Danfoss Icon™ for et kombineret system med radiatorer og vandbaseret gulvvarme.

Større komfort. Færre omkostninger. Det er smart!

Besparelser

Danfoss Ally™ giver dig fuld kontrol over dine radiatorer, din gulvvarme og din varmeregning. Danfoss Ally™ appen gør det nemt for dig at tilpasse varmen til din hverdag og de daglige rutiner. Med uovertruffen præcision og maksimale besparelser – helt op til 23%.

Glemte du at regulere varmen, inden du tog hjemmefra? Det er ikke noget problem. Med appen kan du altid skrue ned for varmen, mens du er på farten – og skrue op igen, så du er sikret en varm velkomst, når du kommer hjem. Og det kræver kun nogle få tryk.

Det er faktisk ikke så dyrt at opgradere dit varmesystem, som du måske tror. Sammenlignet med andre typer energirenovering er det både nemt og hurtigt at udskifte dine gamle radiatortermostater med Danfoss Ally™ termostater. Du skal bare montere dem – og nyde energibesparelsen, den reducerede udledning af CO2 og komforten fra smartvarmen.

Smartvarme passer til din lomme. Og din pengepung.

Appstyret

Sig farvel til den traditionelle styreenhed – og goddag til et smartvarmesystem, der passer lige ned i lommen. Med Danfoss Ally™ får du alle fordelene ved et komplet smartvarmesystem samlet i én brugervenlig app. Lettere bliver det ikke at styre dine radiatorer og din gulvvarme.

App'en giver dig fuld kontrol over opvarmningen af din bolig, uanset om du er hjemme eller på farten. Du får større fleksibilitet og komfort uden at skulle købe kompliceret hardware. For ikke at nævne store omkostningsbesparelser. Så bliver det ikke meget bedre.

Ganske enkelt. Ally.

Intuitiv brugerflade

Livet er kompliceret nok i forvejen. Derfor behøver din boligopvarmning ikke være det. Appens intuitive brugerflade er designet til at gøre din hverdag så nem og behagelig som overhovedet muligt. Du skal bare downloade appen i Google Play eller App Store for at komme i gang.

Tilpas og planlæg varmen

Brugervenlig

Tilføj rum, og opret specifikke temperaturzoner med nogle få klik. Appen fortæller dig, hvad du skal gøre. Og den enkle, visuelle kalenderfunktion gør det nemt at lægge planer for hele uger og ferier på ingen tid.

Lille miljøpåvirkning. Stor besparelse. Det er smartvarme.

Klimavenlig

Danfoss Ally™ er ikke kun en god nyhed for de kuldskære – den er også med til at reducere din påvirkning af miljøet. For slet ikke at nævne de store besparelser, du potentielt kan opnå på din varmeregning.

Radiatorer og gulvvarme af den traditionelle slags varmer ofte for fuld kraft – også selvom der ikke er nogen hjemme – men med Danfoss Ally™ kan du nemt indstille, at temperaturen automatisk skal sænkes i dagtimerne, mens familien er på arbejde eller i skole. Og hvis du indstiller temperatursænkning om natten, er det en nem måde at reducere forbruget på, samtidig med at du øger komforten og passer på miljøet.

Dit smarte hjem bliver endnu smartere.

Åben API, der er klar til fremtiden

Nogle gange er én plus én lig med tre. Danfoss Ally™ har en åben API, der gør det muligt for andre systemer at oprette forbindelse samt læse og anvende data. Det giver dig endeløse muligheder for at benytte tredjepartsprodukter til at opnå en endnu mere integreret oplevelse.

Takket være den åbne API kan Danfoss Ally™ softwaren nemlig interagere og fungere med andre "smart home"-løsninger. Så kan du kombinere alt det, du bedst kan lide – og gøre dit smarte hjem endnu smartere.

Hjem, kære smarte hjem

Taler med alle dine andre IoT-venner

Jo flere, jo bedre. Hemmeligheden bag et virkelig smart hjem er, at alle enheder skal kunne tale sammen. De skal være perfekt integreret i et intelligent netværk. I et smart økosystem, der giver dig mulighed for at styre verden omkring dig på din måde.

Danfoss Ally™ er Zigbee 3.0-certificeret. Det betyder, at den taler det samme trådløse sprog som utallige andre "smart home"-enheder rundt om i verden. På den måde kan du integrere Danfoss Ally™ i den eksisterende opsætning af dit smarte hjem. Og gøre dit smarte hjem endnu smartere.

En gadget for alle

Til gadget-fans og design-entusiaster

Danfoss Ally™ er designet til at forene form og funktionalitet. Det er i lige så høj grad en gadget til dem, der er vilde med teknologi, som et stykke smukt design, der er praktisk og byder på stor komfort.

Takket være Danfoss Ally™ appen får du fuld fleksibilitet til at kunne styre din smartvarme nærmest hvor som helst – og fra en hvilken som helst smartphone – uanset om du er hjemme eller på farten. Med enestående temperaturpræcision.

Danfoss Ally™ henvender sig altså ikke til en bestemt type. Den er for alle, der gerne vil leve smartere.

Overlegen temperaturpræcision

Bygget på årtiers varmepræcision

Danfoss har været førende inden for temperaturpræcision i adskillige årtier. Siden 1933 – for at være helt præcis. Og den dag i dag er det stadig dybt forankret i vores dna at levere overlegen temperaturpræcision. Faktisk så meget, at vi har udviklet Danfoss Ally™ softwaren med udgangspunkt i vores markedsledende erfaring og ekspertise fra termostat- og ventilindustrien.

Det betyder, at du kan forvente, at styringen af dit smartvarmesystem og dets præcision altid fungerer upåklageligt. Herudover er du sikret støjsvag ventiljustering takket være den uovertrufne Danfoss-kvalitet. Tilsammen giver det dig optimal komfort, færrest mulige nedbrud og mest mulig intelligens, og det hele er indbygget i dit smartvarmesystem.

Find en VVS Mester der kan installere Danfoss Ally hos dig

Find din lokale VVS Mester

Find din lokale VVS mester

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.