Panasonic

A Better Life, A Better World

Du kender måske særligt Panasonic for TV og højtalere af høj kvalitet, men Panasonic er også en af de førende, globale producenter af indeklimasystemer og varmepumper til hjemmet. Med effektive men lydsvage indeklimaløsninger er Panasonic et oplagt valg til at sikre en behagelig og bæredygtig opvarmning af hjemmet.

En effektiv varmeløsning

Der er mange gode grunde til at vælge en varmepumpe som hjemmets varmeløsning. De er effektive, energibesparende og diskrete. Panasonic har et stort udvalg af varmepumper til hjemmet, så uanset hvad dine behov er, kan du være sikker på at finde en løsning, der passer dig. Varmepumperne fra Panasonic er tilpasset det nordiske klima og er skabt til at opvarme danske hjem på den mest effektive måde. Det betyder blandt andet, at hvis du udskifter et gammelt oliefyr med en af de innovative, moderne pumper, kan du i mange tilfælde spare mellem 15 - 20% på varmeregningen.

Panasonics løsninger er simple og kræver ganske lidt vedligehold. Takket være materialerne har varmepumperne en lang levetid og kan dermed sikre dig besparelser i mange år fremover. Det er vigtigt, at varmepumpen bliver installeret og serviceret af en fagmand, der kan sørge for, at den fungerer effektivt. Køb derfor din Panasonic hos VVS Mester, hvor du altid får levering og montering med i prisen.

Et bæredygtigt valg

Det bæredygtige valg er noget, der ligger dybt forankret i Panasonics DNA. Panasonic har stillet en lang række krav til produktionen og virksomhedens klimaaftryk og sociale ansvar. Panasonic sænker CO2-udledningen i produktionen gennem genbrugsorienteret produktion og implementering af vandbesparende initiativer for at sætte handling bag de klimavenlige tanker. Med bæredygtige initiativer og ved at rådføre sig med miljøorganisationer tænker Panasonic klima og miljø ind i produktionen såvel som brugen af produkterne.

Når du handler Panasonic, kan du derfor gøre det med god samvittighed. Du ved, at det ikke blot er et firma, der står bag produkter i høj kvalitet, men også et firma, der tager ansvar for at skabe en bedre og mere bæredygtig verden.

Lad os installere dit nye Panasonicprodukt

Er du interesseret i at lære mere om varmepumper og de fordele, der kan være i en mere bæredygtig opvarmning af hjemmet, end den du måske har i dag? Det giver altid mening at have en autoriseret VVS installatør med på råd, når du skal lave større ændringer i hjemmet, og især når det kommer til dine varmeløsninger, da det kan være en lidt mere teknisk omgang. Hos VVS Mester kan du altid kontakte din lokale VVS installatør, der hjælper dig med alt fra første rådgivning til sidste hånd på en større renovering.

Find din lokale VVS Mester
VVS Mester

Om Panasonic

Panasonic blev grundlagt i 1918 som producent af pæresokler til det japanske marked og har siden da vokset sig til at være en af de største producenter på det globale elektronik- og teknologimarked.
Panasonic er blandt mange elektronikkyndige synonym med kvalitet og pålidelighed. Firmaet bliver oftest forbundet med fjernsyn og højtalere, men er også særligt førende inden for indeklimasystemer og varmepumper. Med levering til 120 forskellige lande og 30 års erfaring inden for branchen er Panasonic eksperter i at finde de rette løsninger uanset udfordringen.

Samfundsansvar og bæredygtighed

En af de vigtigste søjler i Panasonics virksomhedsfilosofi er virksomhedsansvar. Det har siden virksomhedens grundlæggelse været en fast målsætning at leve op til strenge miljømæssige og sociale krav og dermed biddrage til en bedre verden. Disse ambitiøse mål stræber Panasonic efter gennem konstant udvikling af banebrydende teknologi med tanke på bæredygtighed og høj produktkvalitet.
Panasonics indsats for miljø og klima afspejler sig blandt andet i en genbrugsorienteret produktion, begrænset vandforbrug og bevarelse af biodiversiteten. Helt konkret har Panasonic iværksat en lang række initiativer for at sikre, at hvert skridt i produktionen har miljøet for øje. Panansonic har blandt andet fokus på genbrugsorienteret og vandbesparende produktion, samt at udvikle produkter, der har så lav CO2-udledning som muligt under brug.

Bæredygtighed og samfundsansvar afspejler sig også i Panasonics varmeanlæg. Derfor har alle Panasonics varmepumpe været udsat for og bestået alle markedets strengeste miljøkrav. Ved flere af produkterne vil det være muligt at reducere udgifterne til varme i dit hus med op til 50% sammenlignet med elvarme. Panasonics smarte Heatcharge VE Varmepumpe har en unik teknologi, der oplagrer og genbruger kompressorens varme effektivt, hvilket sikrer dig et system med en uovertruffen varmekapacitet.

Panasonic varmepumper

Skal du have en ny varmepumpe i dit hjem, og har du høje krav til produktets miljøvenlighed og kvalitet, så er Panasonic det rigtige valg. Alle Panasonics varmepumper skal bestå markedets hårdeste kvalitets- og komforttest for at sikre den højeste kvalitet og brugervenlighed. Det betyder blandt andet, at du er garanteret et produkt, der vil fungere i ekstreme temperaturforskelle, er vandafvisende og er modstandsdygtig over for stød. Panasonics klimaanlæg og varmepumper er udviklet til diskret at arbejde, uden at du bemærker dem - præcis som indeklimasystemer burde. Takket være gennemgående tests kan du være sikker på, at et Panasonic produkt er så lydløst, at det for eksempel ikke ville være forstyrrende under samtaler eller søvn.
Panasonics produkter er udviklet til at passe til det nordiske klima, hvilket betyder, at du er sikret en løsning, der ikke blot passer til din bolig, men også er funktionsdygtige i mange år fremover

Køb Panasonic hos VVS Mester

VVS Mester er en kæde af dygtige, autoriserede VVS installatører landet over. Hos VVS Mester finder du, et bredt udvalg af håndplukkede produkter, som vi kan stå inde for, i mange forskellige kategorier. De mærker, vi fører her på siden, er derfor omhyggeligt udvalgt til at leve op til kvalitetsmæssige standarder, så du er sikker på et produkt der kan indfri de drømme, du har til hjemmet. Her er Panasonic ingen undtagelse, den høje kvalitet, den lange levetid og de energibesparende produkter er din garanti for at få et produkt, der kan sikre varme og komfort i dit hjem i mange år fremover. For at være sikker på, at du får det optimale ud af dine produkter er din lokale VVS installatør altid med i prisen. Din lokale VVS Mester leverer, monterer og bortskaffer dine gamle produkter. Det er nemt, trygt og sikkert.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.