icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Energibesparelser i køkkenet

Madlavning og opvask trækker veksler på vand- og energiforbruget i den moderne bolig. Derfor er det værd at holde øje med, om alt fungerer optimalt, og om der kunne være besparelser at hente med nye installationer. Eksempelvis kan du spare mange penge på vandregningen ved at udskifte dit armatur til et vandbesparende armatur. På denne måde opnår du en hurtig og nem energibesparelse i køkkenet. 

Ved at udskifte din primære kilde til varme, kan du også opnår store energibesparelser i køkkenet. Har du eksempelvis et oliefyr, der sørger for varmen og energien i køkkenet, kan du med fordel få installeret et gasfyr eller en varmepumpe i stedet og dermed opnå en betydelig energibesparelse i dit køkken - og i resten af huset. 

Har du gulvvarme i dit køkken kan du overveje at udskifte dette med en nyere og mere energieffektiv løsning. Det samme bør du gøre, hvis du ikke har gulvvarme, men ønsker det i køkkenet. Ved at vælge energieffektiv gulvvarme i dit køkken kan du opnå en stor energibesparelse i køkkenet.

Hvad skal du holde øje med i køkkenet? Se filmen, hvor vores VVS Mester guider dig gennem installationerne i køkkenet.


Hvor meget kan jeg spare?

Med VVS Mesters energiberegner kan du hurtigt og nemt regne ud, hvor meget du kan spare ved at opdatere energi-installationerne i dit køkken. Følg linket og find ud af, hvor store energibesparelser du kan opnå i dit køkken.

Produkter der kan hjælpe dig med at spare i køkkenet