Energibesparelser på badeværelset

Energioptimering på badeværelset

Du har sikkert alle de rigtige vaner på badeværelset. Tager korte brusebade, lukker for vandet under tandbørstningen og den slags. Ellers er det én af de hurtigste måder at opnå store energibesparelser.

Har du allerede styr på de små veje til energibesparelser på badeværelset, så kan du stadig spare mange penge ved at ændre en række andre ting. For er dit badeværelse blot nogle få år gammelt, er der med stor sandsynlighed penge at hente.

Spar ved at udskifte din ventilation

De fleste badeværelser er udstyret med ventilation, der sørger for at luftfugtigheden sænkes. Har du et ældre ventilationssystem, kan du spare penge ved at skifte til et nyt. I dag er ventilation lavet langt mere energieffektivt, og du kan derfor opnå en energibesparelse ved at skifte dit gamle ventilation ud med nyt.

Nye energikilder

Du kan også vælge at gå all in på energibesparelser på badeværelset og udskifte din energikilde. Udskifter du dit gamle oliefyr eller gasfyr til en varmepumpe, kan du opnå en betydelig energibesparelse, da der bruges meget energi på at opvarme selve badeværelset men også vandet.

Spar penge energien på badeværelset

I filmen viser vores VVS Mester, hvilke installationer det er værd at holde øje med, hvis du ønsker at opnå en energibesparelse på badeværelset.

Find flere muligheder til energibesparelser her...

Energioptimering i køkkenet

Køkken

Madlavning og opvask trækker en del på vand- og energiforbruget og netop her er der besparelser at hente.

Læs mere her
Energioptimering i stuen

Stuen

En stue bør helst have en lun temperatur. Dette kan hurtigt blive dyrt, hvis du ikke har den rette opvarmningskilde.

Læs mere her
Energioptimering i soveværelset

Soveværelse

Du tænker måske ikke på soveværelset som en kritisk energisluger, men der er store energibesparelser flere steder.

Læs mere her
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.