Energibesparelser i bryggerset

Energioptimering i bryggerset

Bryggerset er et travlt rum, der ofte står for en pæn del af boligens vand- og energiforbrug, fordi det ofte er her vaskemaskinen og tørretumbleren står. Og disse kræver mange ressourcer og tynger på varmeregningen. Men det betyder også, at bryggerset er et af de rum, hvor der kan være mange penge at hente med nogle ændringer.

Nye energikilder

Du kan naturligvis skifte din vaskemaskine og tørretumbler til energirigtige modeller og allerede der spare betydeligt på udgifterne til varme og el i bryggerset. Derudover kan du med fordel udskifte din vandhane til en vandbesparende model. Se vores vardbesparende løsninger her.

Udskiftning af ventilation

Ønsker du at opnå flere energibesparelser i bryggerset, er det også oplagt at kigge på ventilationen i rummet. Har du ventilation, kan denne nemlig være forældet og dermed bruge langt mere energi end nødvendigt. Her kan du med fordel skifte til ny ventilation og opnå en energibesparelse i dit bryggers.

Spar penge på energien i bryggerset

Se filmen, hvor vores VVS Mester udpeger de kritiske steder i bryggerset og få inspiration til at nedsætte dit energiforbrug i bryggerset.

Find flere muligheder til energibesparelser her...

Energioptimering i soveværelset

Soveværelse

Du tænker måske ikke på soveværelset som en kritisk energisluger, men der er store energibesparelser flere steder.

Læs mere her
Energioptimering i kælderen

Kælder

Kælderen er hjertet i din boligs vand- og varmesystem. Netop derfor er det et sted, du ofte finder de store besparelser.

Læs mere her
Energioptimering på badeværelset

Badeværelse

Er dine installationer på badeværelset blot få år gamle, kan der være rigtig mange penge at spare.

Læs mere her
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.