Spar op til 70 %

Udskift dit oliefyr med en varmepumpe

varmepumpe

Varmepumpen: God for miljøet, god for økonomien

Bor du i et hus med olie- eller gasfyr, eller har du et sommerhus med elvarme, kan du med enkle optimeringer i hjemmet spare tusindvis af kroner på varmeregningen samt forbedre indeklimaet markant. Supplerer du elvarmen med en varmepumpe, eller udskifter du det gamle fyr med en varmepumpe, skåner du samtidig miljøet ved at vælge en varmeløsning, der udnytter naturens ressourcer til fulde.

Sådan virker varmepumper

En varmepumpe udnytter energien fra omgivelserne og omdanner den til varme, som bruges til at opvarme huset. Der findes tre typer af varmepumper:

  • Luft/Luft varmepumper: Opvarmer den kolde luft udefra og blæser den direkte ind som varm luft. Denne slags pumpe er velegnet som supplement til elvarme i f.eks. sommerhuse. Dette er samtidig den billigste løsning.
  • Luft/Vand varmepumper: Udnytter varmen fra udeluften til at opvarme vand, som sendes videre i husets eksisterende radiatorsystem. Denne løsning er velegnet som erstatning for det gamle oliefyr, hvis du ikke har havearealet eller budgettet til et jordvarmeanlæg
  • Jordvarmepumper: Udnytter varmen fra jorden til at opvarme vand som sendes videre i husets radiatorsystem. Denne løsning er klart den mest økonomiske, men kræver samtidig en større investering end luft/vand varmepumpen.

Har du brug for at få overblikket over varmepumpe-junglen, så guider vi dig rundt i alle kroge her.

Vælg VVS Mester til at installere din varmepumpe og få:

  • Driftssikre kvalitetsprodukter, der fungerer i det danske klima
  • Fagmandens professionelle rådgivning og store viden om produkter og muligheder
  • Et anlæg, der 100% matcher dine behov
  • Vejledning i at søge tilskud
Kontakt din VVS Mester

HUSK: Håndværkerfradraget betaler noget af regningen!

Alle boligejere kan trække op til 12.000 kroner årligt fra i skat for arbejdsløn til udvalgte håndværkerydelser. Dette omfatter eksempelvis udskifting af radiatorer og radiatortermostatventiler, samt installation af varmepumper, gasfyrskedler og vandvarmere i forbindelse med installation af kedler. Og husk, at fradraget gælder per person - dvs. at hvis I er flere voksne i husstanden, kan I trække op til 12.000 kr. fra hver, uanset hvem der har betalt ydelsen.

Ordningen gælder permanent fra 2018. På skat.dk kan du se en liste over, hvilke ydelser, der er omfattet af BoligJobordningen.

Hvor kan du spare?

Få hjælp af din lokale VVS Mester til, hvor du kan opnå energibesparelser i din bolig. Han kan gennemgå konkrete installationer sammen med dig og kommer gerne med et uforpligtende tilbud på en ny installation, der kan give dig energibesparelser. Mange af disse energibesparende tiltag er desuden omfattet af det grønne håndværkerfradrag. 

Book VVS Mester
håndværkerfradrag og tilskud
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.