Energibesparelser i køkkenet

Energioptimering i køkkenet
Madlavning og opvask trækker veksler på vand- og energiforbruget i den moderne bolig. Derfor er det værd at holde øje med, om alt fungerer optimalt, og om der kunne være besparelser at hente med nye installationer. Eksempelvis kan du spare mange penge på vandregningen ved at udskifte dit armatur til et med en vandbesparende funktion. På denne måde opnår du en hurtig og nem energibesparelse i køkkenet.

Varmekilde

Ved at udskifte din primære kilde til varme, kan du også opnår store energibesparelser i køkkenet. Har du eksempelvis et oliefyr eller gasfyr, der sørger for varmen og energien i køkkenet, kan du med fordel få installeret en varmepumpe i stedet og dermed opnå en betydelig energibesparelse i dit køkken - og i resten af huset.

Gulvarme

Har du gulvvarme i dit køkken kan du overveje at udskifte dette med en nyere og mere energieffektiv løsning. Det samme bør du gøre, hvis du ikke har gulvvarme, men ønsker det i køkkenet. Ved at vælge energieffektiv gulvvarme i dit køkken kan du opnå en stor energibesparelse i køkkenet.

Spar på energien i køkkenet

Se filmen, hvor vores VVS Mester guider dig gennem installationerne i køkkenet.

Find flere muligheder til energibesparelser her...

Energioptimering i kælderen

Kælder

Kælderen er hjertet i din boligs vand- og varmesystem. Netop derfor er det et sted, du ofte finder de store besparelser.

Læs mere her
Energioptimering på badeværelset

Badeværelse

Er dine installationer på badeværelset blot få år gamle, kan der være rigtig mange penge at spare.

Læs mere her
Energioptimering i bryggerset

Bryggers

Der er mange penge at hente i bryggerset, da en stor del af boligens vand- og energiforbrug befinder sig her.

Læs mere her
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.