Hvor kan du spare på energien i soveværelset?

Energioptimering i soveværelset

Energibesparelser i soveværelset

Du tænker måske ikke på soveværelset som en kritisk energisluger, fordi du kun opholder dig der, når du skal sove. Soveværelset er dog heller ikke den største energisluger i hjemmet, men du kan stadig opnå energibesparelser i soveværelset og dermed spare et par hundrede kroner om året på varmeregningen i soveværelset. Især termostater, gulvvarme og ventilation kan være en kilde til energispild i soveværelset, og det er derfor et af de steder, du kan sætte ind, hvis du ønsker at opnå energibesparelser.

Det er eksempelvis oplagt at justere varmen i soveværelset afhængig af om du opholder dig der eller ej, ligesom temperaturen i soveværelset også ofte gerne skal være nogle grader lavere end i resten af huset. Med moderne termostater bliver det langt nemmere for dig at styre varmen, og du kan således nemt sætte temperaturen til den anbefalede temperatur for et soveværelse, ligesom du nemt kan slukke for varmen, hvis du ikke skal være i soveværelset i længere tid. Således kan du nemt opnå energibesparelser i soveværelset.

Derudover er der naturligvis også en række andre ting, du kan ændre. Har du gulvvarme er det eksempelvis oplagt at tjekke, om den er indstillet rigtigt. Og er gulvvarmen meget gammel, kan det måske betale sig at skifte til et nyt og mere effektivt gulvvarmessystem.

Se filmen, hvor vores VVS Mester sætter fingeren på soveværelsets ømme punkter og giver dig gode råd til at opnå energibesparelser i soveværelset.

Energioptimer soveværelset i samarbejde med din VVS Mester

Vil du finde ud af, hvor du skal starte besparelserne i dit soveværelse? Få hjælp og rådgivning til energioptimering af din lokale VVS Mester, som du finder via knappen nedenfor. 

Book VVS Mester
VVS Mester
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.