Energibesparelser i stuen

Energioptimering i stuen

Der skal være lunt og hyggeligt i en stue og dette kan hurtigt komme til at koste dyrt, hvis du ikke opvarmer ordentligt. For varmen er ikke gratis. Heldigvis kan du med moderne løsninger opnå energibesparelser i stuen og dermed undgå en høj varmeregning.

Få styr på temperaturen

Det kan betale sig at holde godt øje med rumtemperaturen, og dette er faktisk ikke kun i soveværelset. Sæt temperaturen til 21 grader i opholdsrum, og sænk temperaturen til ca. 18 grader i soveværelse og i rum, hvor I kun opholder jer i kort tid ad gangen. Det kan derfor godt betale sig at udskifte de gamle radiatortermostater med nye radiatortermostater, så du nemt kan indstille temperaturen. Du kan på denne måde nemt hæve og sænke temperaturen alt efter behov. Du kan slukke helt for varmen, hvis du ikke er hjemme i en længere periode, og tænde varmen igen inden du kommer hjem, så din stue stadig er lun og behagelig.

Gulvvarme eller varmepumpe

Ligeledes kan du med et mere effektivt gulvvarmesystem varme stuen op uden at det koster en formue. En varmepumpe kan også i mange tilfælde være en god løsning til opvarmning af stuen og resten af hjemmet. Du kan altså nemt opnå energibesparelser i stuen og stadig opnå en behagelig temperatur.

Spar på energien i stuen

Se filmen, og tag med vores VVS Mester på en guidet rundtur til stuens ømme punkter – og find ud af hvor du kan opnå energibesparelser i stuen.

Find flere muligheder til energibesparelser her...

Energioptimering i kælderen

Kælder

Kælderen er hjertet i din boligs vand- og varmesystem. Netop derfor er det et sted, du ofte finder de store besparelser.

Læs mere her
Energioptimering i soveværelset

Soveværelse

Du tænker måske ikke på soveværelset som en kritisk energisluger, men der er store energibesparelser flere steder.

Læs mere her
Energioptimering i bryggerset

Bryggers

Der er mange penge at hente i bryggerset, da en stor del af boligens vand- og energiforbrug befinder sig her.

Læs mere her
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.