Energibesparelser i soveværelset

Energioptimering i soveværelset

Du tænker måske ikke på soveværelset som en kritisk energisluger, fordi du kun opholder dig der, når du skal sove. Soveværelset er dog heller ikke den største energisluger i hjemmet, men du kan stadig opnå energibesparelser og dermed spare et par hundrede kroner om året på varmeregningen. Især termostater, gulvvarme og ventilation kan være en kilde til energispild i dette rum.

Få styr på temperaturen

Det kan betale sig at holde godt øje med rumtemperaturen, og dette er faktisk ikke kun i soveværelset. Sæt temperaturen til 21 grader i opholdsrum, og sænk temperaturen til ca. 18 grader i soveværelse og i rum, hvor I kun opholder jer i kort tid ad gangen. Med moderne termostater bliver det langt nemmere for dig at styre varmen, og du kan således nemt sætte temperaturen til den anbefalede temperatur.

Gulvvarmen

Derudover er der naturligvis også en række andre ting, du kan ændre. Har du gulvvarme er det eksempelvis oplagt at tjekke, om den er indstillet rigtigt. Og er gulvvarmen meget gammel, kan det måske betale sig at skifte til et nyt og mere effektivt gulvvarmessystem.

Spar på energien i soveværelset

Se filmen, hvor vores VVS Mester sætter fingeren på soveværelsets ømme punkter og giver dig gode råd til at opnå energibesparelser i soveværelset.

Find flere muligheder til energibesparelser her...

Energioptimering på badeværelset

Badeværelse

Er dine installationer på badeværelset blot få år gamle, kan der være rigtig mange penge at spare.

Læs mere her
Energioptimering i bryggerset

Bryggers

Der er mange penge at hente i bryggerset, da en stor del af boligens vand- og energiforbrug befinder sig her.

Læs mere her
Energioptimering i køkkenet

Køkken

Madlavning og opvask trækker en del på vand- og energiforbruget og netop her er der besparelser at hente.

Læs mere her
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.