Bruger du flere penge på vand og varme end du behøver?

Hvis du er som de fleste boligejere, bruger du flere penge på vand og varme end nødvendigt. Men hvor sætter du ind? Din bolig har mange installationer, og det er svært at vurdere, om det hele fungerer optimalt. Her kan du få overblikket på, hvor du med fordel kan energioptimere

Energioptimering på badeværelset

Badeværelse

Har du styr på energioptimering på badeværelset? Er dine installationer blot få år gamle, kan der nemlig være rigtig mange penge at spare ved at lave en række ændringer. Nye installationer kan hurtigt betale sig.

Læs mere her
Energioptimering i bryggerset

Bryggers

Bryggerset er et travlt rum, der ofte står for en pæn del af boligens vand- og energiforbrug, fordi det ofte er her vaskemaskinen og tørretumbleren står. Og disse kræver mange ressourcer og tynger på varmeregningen.

Læs mere her
Energioptimering i kælderen

Kælder/fyrrum

Kælderen/fyrrummet er hjertet i din boligs vand- og varmesystem. Netop derfor er det et sted, du bør holde et vågent øje med, hvis du ikke ønsker at bruge unødige kroner. Du finder altså ofte de store besparelser her.

Læs mere her
Energioptimering i soveværelset

Soveværelse

Du tænker måske ikke på soveværelset som en kritisk energisluger, fordi du kun opholder dig der, når du skal sove, men du kan stadig opnå store energibesparelser flere steder, hvis du ved hvor du skal lede.

Læs mere her
Energioptimering i stuen

Stuen

Der skal være lunt i en stue, og dette kan hurtigt blive dyrt, hvis du ikke opvarmer ordentligt. Heldigvis kan du med moderne løsninger opnå energibesparelser i stuen og dermed undgå en høj varmeregning.

Læs mere her
Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer.