VVS Mester Paul Christensen aps logo

Eksperter i varmepumper

Industriparken 18
8961 Allingåbro

Varmepumper

Varmepumper er effektive, grønne og i langt de fleste tilfælde en sikker investering i hjemmet. Der findes mange forskellige varmepumper. Luft til luft-, jord- og luft-til-vand-varmepumper, bare for at nævne et par af de mest populære. Fælles for dem alle er, at de udnytter energien fra omgivelserne til varme dit hus op.

Hvilken varmepumper du skal have, afhænger af dit energiforbrug og størrelsen på dit hjem. Inden for hver kategori af varmepumper er der mange forskellige brands og modeller at vælge imellem. Varmepumper kan være en jungle at finde rundt i, vi vil gerne gøre den jungle fremkommelig for dig, så du er rustet til at vælge den varmepumpe, der giver mening i netop dit hjem.

Der er utroligt store energibesparelser at hente ved installationen af en varmepumpe. Især hvis den erstatter et gammelt oliefyr, elradiatorer eller en varmepumpe af ældre en ældre model. Du kan med hjælp fra vores energiberegner se et estimat over, hvor store besparelser du kan se frem til.

varmepumpe
Få tilskud til varmepumper

Energistyrelses Bygningspulje giver tilskud til energiforbedringer vedrørende bygningens varmeforsyning. I vores energioptimeringsunivers kan du læse alt om de forskellige varmepumper og hvad du kan få ud af en varmepumpe. Du kan få tilskud til luft-til-luft varmepumpe og jordvarme. For at få tilskud til udskiftning af varmekilde, skal konverteringen ske fra oliekedel, gasfyr, biokedel eller elvarme. Derudover skal din bolig ligge uden for et fjernvarmeområde

Læs mere om tilskudspuljen

Håndværkerfradraget lader dig trække arbejdsløn, i forbindelse med installation, fra i skat. Men det er desværre ikke muligt både at få tilskud og håndværkerfradrag til samme projekt. Hvis du er blandt dem, der falder udenfor de givne tilskudsrammer, kan du søge håndværkerfradrag til udskiftning af varmepumpe.

Læs om håndværkerfradraget

Kontakt Din VVS Mester Paul Christensen for rådgivning og installation

Kontakt os direkte for at få vejledning omkring hvilken varmepumpe, der er den rigtig løsning for dig. Når du kontakter VVS Mester Paul Christensen kan du altid få et skarpt tilbud på en effektiv, grøn varmepumpe samt installation og bortskaffelse af eventuelt gamle produkter. Du kan kontakte hos på mail eller telefon 86481008.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.