VVS Mester Paul Christensen aps logo

Blikarbejde

Industriparken 18
8961 Allingåbro

Blikarbejde

Blikkenslagerfaget

En blikkenslager beskæftiger sig hovedsageligt med udendørs arbejdsopgaver. Det kan være arbejdsopgaver så som nyt tag, installation og reparation af nedløb og tagrender, facadearbejde i kobber eller zink og inddækning af skorstene, altaner, kviste mm. En blikkenslager tager sig primært af arbejdsopgaver uden på huset, hvorimod en VVS’er primært udfører opgaver inden i huset.

Fordelene ved blikarbejde

Langtidsholdbare materialer sikrer et bæredygtig resultat og det får du med blikløsninger. Blik er meget holdbart og det kræver ingen vedligeholdelse. Og så kan blik tilføre designmæssige værdier og detaljer til arkitektur.

Nyt tag

Tagarbejde kan udføres med mange forskellige materialer. Vi arbejder typisk med tre materialer – zink, kobber og skiffer. Alle materialer holder godt i al slags vejr og du får dermed et yderst holdbart resultat.

Tagrender og nedløb

Vi udfører tagrender og nedløb i kobber og zink. Frem for tagrender i plastik, er disse to løsninger mere holdbare og ser pænere ud på lang sigt. Overvejer du at skifte til kobber- eller zinktagrender, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have angående pris, levetid, anbefalinger og hvad du ellers er i tvivl om. Hvis du har beskadigede tagrender, vil vi hjertens gerne hjælpe dig med reparation og vedligeholdelse.

Facadebeklædning

Facadebeklædningen er en vigtig del af en bygning, da facaden ofte er det første, du ser. Når en facade skal beklædes, handler det ikke kun om det visuelle. Det handler i lige så høj grad om, at løsningen skal være funktionel, og at kvaliteten skal være i top. Vi kan hos Din VVS Mester Paul Christensen garantere dig alle 3 dele – vores vigtigste arbejde er at få det visuelle, funktionalitet og kvalitet til at gå hånd i hånd. Facadebeklædning findes i et væld af forskellige løsninger – kobber, zink eller noget helt tredje. Veludført facadearbejde er alle pengene værd, og du vil ikke fortryde det.

Få rådgivning fra vores to erfarne blikkenslagere eller besøg vores nye blikkenslagerværksted

Vi står klar til at hjælpe med alle typer af blikarbejde, hvor du har behov for det. Vi holder til på Industriparken 18 i Allingåbro. Kontakt os gerne på 86481008 så kan vi give dig svar på, hvorvidt vi har mulighed for at hjælpe i netop dit område. Eller send os en mail.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.