VVS Mester Paul Christensen aps logo

Eksperter i varmepumper

Industriparken 18
8961 Allingåbro

Varmepumper

Få tilskud til varmepumper

Energistyrelses Bygningspulje giver tilskud til energiforbedringer vedrørende bygningens varmeforsyning. I vores energioptimeringsunivers kan du læse alt om de forskellige varmepumper og hvad du kan få ud af en varmepumpe. Du kan få tilskud til luft-til-luft varmepumpe og jordvarme. For at få tilskud til udskiftning af varmekilde, skal konverteringen ske fra oliekedel, gasfyr, biokedel eller elvarme. Derudover skal din bolig ligge uden for et fjernvarmeområde

Læs mere om tilskudspuljen

Håndværkerfradraget lader dig trække arbejdsløn, i forbindelse med installation, fra i skat. Men det er desværre ikke muligt både at få tilskud og håndværkerfradrag til samme projekt. Hvis du er blandt dem, der falder udenfor de givne tilskudsrammer, kan du søge håndværkerfradrag til udskiftning af varmepumpe. 

Læs om håndværkerfradraget

Kontakt Din VVS Mester Paul Christensen for rådgivning og installation

Kontakt os direkte for at få vejledning omkring hvilken varmepumpe, der er den rigtig løsning for dig. Når du kontakter VVS Mester Paul Christensen kan du altid få et skarpt tilbud på en effektiv, grøn varmepumpe samt installation og bortskaffelse af eventuelt gamle produkter. Du kan kontakte hos på mail eller telefon 86481008. 

Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.