icon

Fri fragt over 299,-

Løsning VVS logo - VVS Mester i Løsning

Løsning VVS A/S

VVS-installatør i Løsning

Vi er din lokale VVS mester i Løsning. Vi er lokalt forankret i byen, hvor mange år i branchen har givet os en erfaring, som vi dagligt kan trække på i vores arbejde. Vi ved, hvordan man udfører et ordentligt og solidt stykke VVS-installatørarbejde til tiden, til en god pris og i en høj kvalitet. Alle vores ansatte er fagligt kompetente til at udføre et ordentligt stykke arbejde. Vi har nemlig prøvet stort set alle typer af opgaver flere gange før, og det gør, at vi altid er i stand til at give vores kunder en grundig og faglig vejledning inden for VVS-opgaver.

Diverse VVS-arbejde

Hos os kan du roligt regne med, at vi kan varetage alle former for VVS- og blikarbejde. Vi tager os af service, installerer varmepumper, bioanlæg, fjernvarme, gaskedler og renoverer badeværelser. I det daglige udfører vi alle nødvendige installationer hos både private og for industrien. Derudover har vi et blikkenslagerværksted, hvor vi udfører alle former for blikarbejde.

Vi leverer og installerer klimaanlæg og varmegenvindingsanlæg i private boliger. Med varmegenvinding sparer du på varmen ved at genbruge den eksisterende varme i huset og er en yderst energivenlig og økonomibesparende løsning. Er du nysgerrig på, hvad du ellers kan gøre for at energioptimere dit hjem, så læs mere her. På vores domicil i Løsning kan du finde et udstillingslokale, hvor du kan finde inspiration og se de nyeste muligheder og tiltag inden for energivenlige løsninger.

Håndværkergaranti

Med os i ryggen kan du altid være sikker på at modtage et godt stykke arbejde. Vi er medlem af Håndværkergaranti-ordningen og det betyder, at du som kunde er sikret mod fejl og mangler på de fleste opgaver. Er du mod forventning ikke tilfreds med det arbejde, du har fået lavet, eller opstår der andre problemer, så kan du klage til Ankenævnet og få udbedret den pågældende fejl.
Ring til os i dag og få strikket et godt tilbud sammen. Det er helt uforpligtende, men vi kan med garanti svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at blive klogere på en bestemt opgave. Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Løsning VVS A/S

Sneppevej 7

8723 Løsning

Tlf.:

CVR:

75651611

11561586

Medarbejdere

Jørgen Hansen

VVS installatør og indehaver
Tlf.: 40 72 16 11
E-mail:jh@loesningvvs.dk

Hans Hansen

Medejer/stifter
Tlf.: 40 73 09 18

Allan Nikolajsen

Montør
Tlf.: 20 66 88 31

Simon Møller

VVS Montør
Tlf.: 28 80 12 60

Nick Fromsgaard

VVS Montør
Tlf.: 20 66 88 40

Henrik Kondrup

VVS Montør/Energi
Tlf.: 20 66 88 36

Karl Røjkjær

Energirådgiver
Tlf.: 20 66 88 39
E-mail:kr@loesningvvs.dk

Ninna Nielsen

Kontor
Tlf.: 75 65 16 11
E-mail:nn@loesningvvs.dk