VVS Mester Paul Christensen aps logo

VVS Mester Paul Christensen VE certificeret

VVS Mester Paul Christensen

Industriparken 18
8961 Allingåbro

Din VVS Mester Paul Christensen i Allingåbro på Djursland

Tilbage i 2001 blev Rougsø VVS etableret og senere videreført af VVS Mester Paul Christensen ApS. I dag er vi sammenkædet med VVS Mester-kæden og er en stærk, lokalforankret virksomhed med seks svende, to blikkenslagere og tre lærlinge. I 2018 fik vi Anders Buhl Christensen med på holdet som partner efter endt installatøreksamen.

Vores kunder er ALLE. Vi udfører VVS-opgaver for private kunder, institutioner, erhverv, lokale entreprenører m.v. Hvis du måtte ønske det stiller vi gerne med vores lokale samarbejdspartnere, tømrer, murer, elektriker og løser hele opgaven.

Din VVS Mester Paul Christensen har netop overtaget nye lokaler og holder nu til på Industriparken 18, 8961 Allingåbro. Her har vi indrettet et nyt blikkenslagerværksted med to erfarne blikkenslagere. Desuden har vi seks kompetente vvs montører og 3 lærlinge.

Vi løser alle typer opgaver inden for vvs og blikarbejde

Når du booker en opgave hos os, tager vi dig med i hånden hele vejen og rådgiver om opgaverne. Det er vores vigtigste opgave, at du får et tilfredsstillende resultat. Vores 13 medarbejdere med alsidige kompetencer sørger for, at vi kan udfører et bred vifte af opgaver.

Se herunder, hvilke typer af opgaver, vi kan løse for dig:

Din garanti for godt håndværk

VVS Mester Paul Christensen er medlem af TEKNIQ Arbejdsgivernes garantiordning, som er din garanti for fagligt håndværk af høj kvalitet. Vi bliver desuden certificeret hvert andet år af Sikkerhedsstyrelsen.

VVS Mester Paul Christensen aps logo

Adresse

VVS Mester Paul Christensen
Industriparken 18
8961 Allingåbro

CVR: 26539765
Facebook

Åbningstid

Mandag - fredag 07:00 - 17:00)

Kontakt os

Telefon: 86481008

Email: anders@vvsmester-pc.dk

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.