icon

Fri fragt over 299,-

Hedensted logo

Hedensted VVS Service A/S - VVS Vejle

VVS-arbejde i Hedensted ved Vejle

I Hedensted ved Vejle står vi klar til at hjælpe dig med en bred vifte af VVS-opgaver. Vores spidskompetencer er gas-, varmepumpe- og fjernvarmeservice, renovering og nybyg af badeværelser, installation af gaskedler samt energioptimering af vand- og varmeinstallationer. Vi har eksisteret i mere end 15 år og har derfor mange års erfaring, og flere af vores ansatte har speciale i naturgas.
Vi klarer alt, hvad du måtte have brug for hjælp til inden for vand, varme og sanitet, men vi fokuserer i høj grad også på energioptimering – især ved brug af varmepumper. Det er nemlig hér, du kan spare flest penge. Vi kigger på alternativer og supplementer til traditionelle energikilder, som giver en mindre varmeregning og et renere hjem og miljø.

Solvarme, solceller og varmepumper

Et korrekt dimensioneret brugsvands- og rumvarmeanlæg vil kunne levere cirka en tredjedel af husets samlede opvarmningsbehov og helt op til to tredjedele af behovet for varmt vand. Hvis dette kombineres med et solcelleanlæg, så kan din bolig blive næsten energineutral. En varmepumpe kan skabe varme i boligen ved at optage energien fra luften udenfor – selv når der er minusgrader udenfor. Disse forskellige løsninger er yderst energioptimerende og vil spare dig for mange tusinde kroner hvert år. Men vi ved godt, at det hele ikke handler om energi, og derfor stiller vi os også til rådighed, når vandhanen drypper, afløbet er stoppet eller toilettet løber.

God service er i højsædet

Hos Hedensted VVS Service A/S vægter vi den gode service utrolig højt. Glade og tilfredse kunder har det nemlig med at komme tilbage, og det ser vi selvfølgelig gerne. Det er altså ikke helt tilfældigt, at ”service” er en del af selve firmanavnet. Vi tror på en god dialog med vores kunder, og vi glæder os til at påtage os dine opgaver. Kontakt os derfor i dag, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde og eventuelt få et uforpligtende tilbud. 


 

Info

Hedensted VVS Service A/S

Årupvej 29

8722 Hedensted

Tlf.:

CVR:

75890730

30696646

Medarbejdere

Jens Palmelund

Indehaver
Tlf.: 40 58 06 12
E-mail:jens@hedensted-vvs.dk

Michael Thomsen

Medejer/energitekniker
Tlf.: 23 74 04 19
E-mail:Michael@hedensted-vvs.dk

Aksel Forum

VVS Montør - tekniker
Tlf.: 24 94 31 61

Gert Hansted

VVS Montør
Tlf.: 20 35 36 90

Lolita Ellehammer

Bogholder
Tlf.: 76 42 58 18
E-mail:Lolita@hedensted-vvs.dk