icon

Fri fragt over 299,-

VVS Mester i Sønderborg

VVS-installatør i Alssund

Hos Witt & Søn A/S har vi mere end 60 års erfaring inden for VVS- og blikkenslagerarbejde. Virksomheden er en familiedrevet foretagende, og vi stræber altid efter at udføre vores arbejde med håndværksmæssig præcision – vores medlemskab af TEKNIQ er din kvalitetssikring.
Vi arbejder primært i Alssund-området, men udfører desuden arbejde i det meste af Jylland. Hos os er der ingen opgaver, der er for store eller små. Så hvad end du skal have fikset nogle utætte rør eller har brug for en større renovering, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vælg en miljørigtig løsning

Leder du efter en måde, hvorpå du kan optimere dit varmeforbrug og spare på både miljøet og din pengepung, så bør du overveje at skifte til et jordvarmeanlæg. Stigende oliepriser har gennem mange år gjort jordvarmeanlæg til en populær løsning for mange danskere, og med den øgede effektivitet som følge af innovativ teknik, er det blevet en særdeles fornuftig varmeforsyning rent økonomisk. Pumperne til luft- og jordvarme er i dag så effektive, at de kan give en behagelig opvarmning af en bolig 365 dage om året – stort set uden behov for supplerende varme. Eftersom jorden og luften er gratis varme, er det en kæmpe besparelse på din varmeregning de næste mange år. Men ud over jordvarmeanlæg tilbyder vi også mange andre former for VVS-arbejde. Du kan blandet andet få dit køkken og bad renoveret, udskiftet og monteret gaskedler, energikilder, biobrændsel, solvarme, totalentrepriser, reparationer af vand- og varmeinstallationer samt blikkenslagerarbejde.

Vi udfører tag- og facadearbejde

Vi er yderligere eksperter i forskellige blikkenslagerarbejde. Her tilbyder vi blandt andet tag- og facadearbejde, hvad end du har brug for restaurering af zink-, kobber-, eller naturskiferløsninger. Vi har eget værksted i Sønderborg og her står specialister altid klar til at påtage sig en opgave. Kontakt os derfor og få yderligere information og vejledning. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig. 


Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Witt og Søn A/S

Kalvetoft 26

6400 Sønderborg

Tlf.:

Akut tlf.:

CVR:

74461164 74461164

20216190

Medarbejdere

Michael Witt

Ejer og Installatør
Tlf.: 74 46 11 64
E-mail:info@witt-vvs.dk